Haticelisa mrvsrcn canim merhaba bende bisey sorabilirmiyim bilgin varmi bu konuda. Ben ise girdim 5 ay calistim sonra dogum iznine ayrildim sonrasindada 6 ay ucretsiz iznime ayrildim. Ucretsiz iznim yeni bitti is yeri tekrar ucretsiz izne yolladi isler iyi degil oyuzden simdi bana cikisimi verseer tazminat alma hakkim varmi?
Annonnimmmss Birşey sormak istiyorum benim tam 1 senem dolmadan 10 aylık çalışma sonrasında falan izne çıkacağım bende bundan faydalanabiliyor muyum yoksa 1 seneyi doldurmuş olmam mı gerekiyor ? Birde rapor sonrasında işten ayrılsam yine de bundan yararlanır mıyım yoksa rapor sonrasında çalışma şartı var mı
mrvsrcn Annonnimmmss yararlanabilirsin canım rapor öncesi en az 90 gün sgk priminin yatmış olması yeterli, işten raporu alıp bittikten sonra işten ayrılırsan faydalanırsın raporsan önce ayrılırsan faydalanamazsın
mrvsrcn Haticelisa canım maalesef ücretsiz izinde herhangi bir ücret tahakkuku yapılmadığı için sen şu an yasal olarak 5 aylık çalışmış görünüyorsun, 1 yıl dolmadan tazminat hakkı kazanamıyorsun.
mrvsrcn Haticelisa maalesef raporlu olduğumuz günlerde eksik gün olarak işleniyor sgk ya kıdemden sayılır ama işsizlik maaşı için sayılmıyor
Eyyldz mrvsrcn mrvsrcn bende mrvsrcn ben 2022 de 5720 TL alıyordum şuan 9750 alıyorum Temmuz ortasında çıkıcam hesaplar mısınız ?
xilda mrvsrcn selam, benim şu an brüt 17,000 ancak ocaktan önce değişkendi. Ortalama 10,000 brüt desek Ocaktan öncesine. Haziran sonunda da izne çıkacağım, aşağı yukarı nedir acaba rapor parası