Esengll Bende 2 adet nohut battaniye 2 adet muslin battaniye 1 adet muslin omuz bezi 2 tane agiz mendili 2tane aski 1tane emzirme sutyeni ve bitanede havlu aldm hepsinide cok begendim 😂Allahtan a101 yakindi da bitmeden alabildim
Nurrr_33 minikmucizem1_ 100×150 yazıyor üzerinde ama anlayaniniz varmı kaç metre oluyor bende bilmiyorum ki açınca gorucez 🙂
Nazli-61 2_evlatyolda ya ne aç insanlar var cidden bari aldın sakla milletin gözüne sokma.Allah doyursun yani öylelerinin gözünü ayıptır terbiyesizlik resmen al 1 tane yine geldimi yine alırsın belki daha acil ihtiyaçlı insanlar vardır durumu dışardan almaya yetmeyen terbiyesizlik arsızlık resmen
Muhibbi Cansuu00 ay yetisemedim nevresim takimina nasil guzel mi . Bende onlinedan siparis verdim . Allah bilir ne zaman gelcek
ArvenMom esiaks kekdkepsğwğs yok kız bizim burdaki A101 doğru düzgün kimse gelmiyor bende ihtiyacım olan ne varsa topladım mama sandalyesi falan da alıcam karnım çok büyüdü yürüyemiyorum onuda sonra gidip alıcam 😂😂
esiaks ArvenMom ne güzel sonra gidip alırım deme lüksün var. Benim burdakiler yamyam gibi iki a101 i de kuruttular shshs
yask ArvenMom mama sandalyesini canlı gördünüz mü kaliteli mi acaba, ben de online dan almayı düşünüyorum da 🙏🏻
Slakiprtci 2_evlatyolda ben A101 kapıda uygulamasından hepsini aldım 🥰 gitmeme gerek kalmadı 2,3 gün sonra elime ulaşır
ArvenMom esiaks ahahah kötü ya marketlerde tanıdığın olursa ayırıyorlar bazen gidemiyorum rica ediyorum saolsunlar kırmıyorlar ☺️
Muhibbi Biberona dikkat edin hanimlar 6 aylik. Ben aldim iade etmek zorunda kaldım. Kuvet aldim. Gayet buyuk guzel. elbiseleri de cok kaliteli.. nevresim takimini hicbir yerde bulamadim😅