2_evlatyolda Ay ben bişey bulamadım geç gittigim için agız bezi patik kilotlu çorap alabildim sizler neler aldınız resim atın bakalım cicilerinize
Bebekliannee 2_evlatyolda daha gitmedim öğleden sonra gidicem nasibimde varsa kalmıştır. Sadece müslin örtü lazımdı umarım kalmıştır
Gebeysek1 2_evlatyolda bende gitmedim henüz. Öğlen gideceğim. Küvet ağız mendili falan almak istiyorum
ceylangokce_05 Bebek havlusu aldım ama çok küçük bence yıkayınca daha da çekilir gibi degistircem büyük ihtimalle
Muhibbi Cansuu00 ay yetisemedim nevresim takimina nasil guzel mi . Bende onlinedan siparis verdim . Allah bilir ne zaman gelcek
Happybayby Bende küvet seti battaniye ve üçlü takımdan aldım. Ama takımı götürüp değiştirecem sanırım. Diğerleri de gelmemişti markete 🫤
Zeynepozcan 2_evlatyolda askı Battaniye Sağım pompası Pike Ağız mendili Emzirme sütyeni Hastane çıkışı
Saziye58 Zeynepozcan bende göğüs pompası netten aldım grlucek daha markette yoktu nasıl ürün sağlam mi
Roro37 Elif2424 ben krem renk aldım mavi olanı çok daha küçük ve yamuk kesilmişti. Almadan önce açıp kontrol edin. Yumuşacık güzel kumaşı var
Kediler Aasli-342874 ben de şimdi öğle arası almaya gideceğim inşallah, kaldıysa tabii… Küveti poşete koydular mı nasıl taşıdınız? İş yerine elimde sallayarak getirmekten çekiniyorum biraz 😅