anneoluyorm_ Kızlar bebeklere neler aldınız Eksikler bitti mi ? Neler aldınız bizimle de paylaşır mısınız ? Ben dolabı beşiği ve banyo küvetini aldm
Anonim3447 anneoluyorm_ ben odası için para biriktiriyorum şimdi çok hasta olduğum için pek birşey almaya fırsatım olmadı diş çektirdim altlı üstlü 2 tane 20lik
Balbebek012 anneoluyorm_ ben koca bir yıl giyeceği yazlık kışlık her şeyi aldım Ağustos’ta doğacak şimdi 22 haftalığız. Her geçen gün her şeyin fiyatı artıyor montunu ayakkabsınu bile aldım bol bol bez mendil şampuan deterjan gibi şeyler stokladım🤭
Yazmelegi_ anneoluyorm_ evlendiğimde çocuk odasına baza ve dolap almıştım onlar duruyor hiç bozmayı düşünmüyorum onun yanı sıra beşik araba puset yürüteç küvet kova va büyük şeyleri ailem aldılar şuan da aslında sadece kıyafet tarzı şeyler kaldı biberon vs
Zbyde34 anneoluyorm_ bende kıyafet felan alıyorum ıvır zıvır bebek arabamız var abiden kalma hazır çoğu şey var bi daha almıycam bi tek kıyafet alıcam bide yatak ve beşik alıcaz geri kalan herşeyimiz var çok şükür
Esved Çoğu şeyi aldım , odasının halısı perdesi vs ıvır zıvır kaldı yani😊 aldığım şeyler o kadar hoşuma gidiyor ki açıp açıp bakıyorum sürekli 😋
Mumm91 Balbebek012 maşallah ben de 21 haftalığım çoğu şeyi aldım abarttım mı acaba diye düşünüyodum😅🥰
binnur64 anneoluyorm_ 22 haftalık olduk hiç bi şey almadım henüz cinsiyet bi kız bi erkek gidiyo bugün detaylı ultrason var inşAllah onda netleşirde başlarım artık
Balbebek012 binnur64 inşallah netleşir ya benim bebeğime de bir kız bir erkek dendi en son erkek de kaldık 🤭 alış verişe başla annesi bugün ne alsan kar yarın her şeyin fiyatı artıyor
binnur64 Balbebek012 aynen öyle maalesef bugün aldığın yanına kâr kalıyo cidden inşAllah başlarız artık bugünden sonra😌🌸
nerminnn_ anneoluyorm_ benim sadece halısı ve perdesi ve bezi kaldı 22 haftalık şuan ağustosta doğum 1 yaş montuna ayakkabısına kadar aldım 😂😂
Minikmucizemmm26 anneoluyorm_ dolap anne yanı beşik bakım çantası küvet seti ıvır zıvır birçok şey bitti. bu ay da beşiğini halısını perdesini alcaz kıyafet bebek arabası kalacak bir de süs esyalari nasipse onları da daha sonra alicaz