Meltem1234 Burda yararlı bilgileride paylaşalım bence hamilelik kitabı vs okuyan var mı yararlı gördüğü yayın bizim gibi acemi annelere yardımcı ☺️
Nacvess Slm kızlar bende 6.haftama giricem inşallah ama çok iştahım kesildi zorla giyebiliyorum bişeyler sanki herşeyden tiksindim gibi sizde de öyle mi süt ve yumurta yemeğe çalışıyorum en azından
ozgesta Nacvess Benimde 6. haftada başladı zorla yemeğe çalışıyordum özellikle sabahları aşırı miğdem bulanıyordu ama yinede yemek zorundasın allah yardımcımız olsun
Eceunverkanra Yh6653 ben hergun pekmez, yumurta ve ceviz yiyorum mutlaka. Onun disinda balik,bol sebze,yogurt. Yavas yavas bulantilar fazlalasti cok kokulu seyler tuketemiyorum
Duyguozbs Dml_bgrc Benim değerim de 10000 lerde çıktı canım Bizde ikiz çok istiyoruz ama keseyi 1 tane gördük yinede bi umutla bekliyoruz ikiz olmasını 😊
Dml_bgrc Duyguozbs beni korkuttular Mol gebelik diye bişey varmış çok şükür doktor bana öyle bişey demedi olsaydo derdi diyorum🙄
Kalem500 Merhaba bende 6+2 deyim . Henüz bulantı kusmam olmadığı için canımne isterye yiyorum . Sağlık ocağında hemşireyim . Sağlıksız şeylere zaten dikkat ediyordm fazla zorlanmadım . Keseyi 5 haftalıkken gördük ama kalp atımlarını bir hafta sonra inşallah duyacağız . Sormal istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim ❤️
Ozlem1231231931 Dml_bgrc bende adetten önce öğrendim henüz adetimë de 4 gun var adet günümde doktora gitsemmi yoksa bir hafta daha bekleseni kararsız kaldım onceki hamileliğimde kalp atışı oluşmamıştı hiç .