Dml_bgrc Yh6653 süt yoğurt peynir yeşil sebzeler vs vs yumurta yiyordum artık tiksindim kokusundan çok alternatif yok şuan bulantım koku hassasiyetim olduğu için😒
zeynoooo Yh6653 Kac haftalik gebesiniz bende çok yeniyim 4 haftalık ceviz fındık fıstık kaşar muz yoğurt süt yumurta balık önerdi doktorum yiyorum da çoğunu düzenli beslenmeye calsiyorum
GozdeCemre Yh6653 ben DHA yenilerdenim kalp atışını keseyi yeni gördük 7+3 deyim süt yumurta yoğurt başka ne yiyebilirim yarayan bilemiyorum 😇
Eceunverkanra Yh6653 ben hergun pekmez, yumurta ve ceviz yiyorum mutlaka. Onun disinda balik,bol sebze,yogurt. Yavas yavas bulantilar fazlalasti cok kokulu seyler tuketemiyorum
zeynoooo Dml_bgrc yaa maşallah aramızda bi kac gun var keseyi gördün mü burdan haberleselim kizlar bilgi verelim birbirimize ya
Meltem1234 Bende altı haftalığım sabah ve akşam yatarken muhakkak süt içiyorum ceviz yoğurt yumurta ekmek ve hamur işi tatlı tüketmiyorum.
zeynoooo Meltem1234 neden onlari tuketmiyorsunuz bebebegin beyin ve kalp gelişimi icin ceviz çok faydali
Meltem1234 zeynoooo yazım yanlısı yapmısım süt yogurt tüketiyorum ekmek ve hamur işi tatlı tüketmiyorum ☺️
GozdeCemre Dml_bgrc ben kola ve cipsle beslenen birisiydin o kadar Zor oluyor ki vitaminli beslenmek 😀
GozdeCemre zeynoooo 5 haftalıkken gittim gözükmüyordu canım 1 hafta sonra gel dedi bende biraz daha bekleyip hem kalp atışını hem keseyi gördük 7. Haftada
Dml_bgrc GozdeCemre bende öyleydim artık kullanmıyorum ama canın cekiyor aserme gibi oluyorsa nefsini köreltmek için bir iki tane cips işte eşinin bardağının dibinde Asidi kaçmış kola falan bulursan iç😂