Dilekalkan useyma nasıl hissediyosn hareketlerini ben tam anlamıyorum ne yapıyor mesela 😊 elimi karnıma koyduğumda kalp atışı gibi pıt pt hissediyorm sadece oda bebektenmi anlayamadım açıkçası
useyma Dilekalkan şöyleki dalga gibi ufacık kıpırdıyor pır pır ediyor..ama o bölgede hani ultrasonla doktor bakıyor ya işte tam da oralarda.. anlıyorsun bağırsağın değil yada başka bi organ değil..böle orada bişi var ve kendini farkettiriyor😍burdayım diyor👻
Dilekalkan useyma kalp atışı gibimi benim de öyle kalp atışı gibi bi hissiyat veriyorda emin olamadım
Dilekalkan useyma hareketlerini 20 haftada hissettim çok minik pıt pıt yapıyordu şimdi resmen maç yapıo içerde serkilaj olmuştum dikişlerime tekme vura vura dilişimi patlatıodu neredeyse kanamam oldu serumla durdurdular
Devran boncugumubeklerken tatlım valla 17+6 yım 11+4 te öğrendim 16 da kesinleşti oğlumu 16. Haftadan beri his ediyorum çok şükür 🙏😊
useyma Dilekalkan yokkk ya kalp atışı değil..sabit bişi değil onyüzden kalp atışı diyemiyorum.. geliyor geçiyor çünkü birden dalga gibi ahahha bilemedim 😀😀zamanı gelipte hissettiğinde lütfen sende nasıl bişey olduğunu yaz bana 🤓
incitanemm boncugumubeklerken b3n yeni şehir hastahanesine gidiyorum necati kaya daha önce medikal park a zeynep hanıma gidiyordum orda fethi bey var onuda çok tercih ediyorlar
Muwahhide boncugumubeklerken bizde bugün 18+1 💕 ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz , mide ekşimesi , kabızlık , ara ara kramplar , birde birşeyler almaya ne zaman başlasak , siz neler yapıyorsunuz 😊
incitanemm boncugumubeklerken yani orası hastahane olarak kötü yani bir kere gittim çok eski ve hastahane gibi değil ama cem parmaksız ve şükrü bey varmış onlardan memnunlar elazığ sayfasına bakabilrsiniz orda yapılan yorumlara
Ozlmcgrci boncugumubeklerken cinsiyetiniz neydi canım ara ara benimde oluyor kusacak şekile geliyorum
boncugumubeklerken Ozlmcgrci benim daha belli degil 12. Haftada erkek dendi kemik yapısına bakarak bende güvenemiyorum nasipse 10 -15 gün sonra gidicem detaylı icin öğrenirim insallah
boncugumubeklerken incitanemm hastane icin herkes öyle söylüyor fakat doktorlardan cok memnunlar kararsız kaldım yeni binasına taşınacak falan diyolar bakalım bi kere gidip denemek istiyorum yine de ☺️
Denizkizi17 Kızlar bugün bakamadım pek telefona sabah dışarıya çıktık görümcemle eve geldim misafir geldi gittiler eşimle çıktık