Gulayse0233 Denizkizi17 kullandigim ve bahsettigin Omega oydu benim de ~~imom . Birden fazla vitamin mineral var içinde. Kanım her defasinda daha düşük cikiyor. Demir ve calsiyumu çocuk çekiyor dedi dOktor . Sık tüketmek lazim 😯
Denizkizi17 Gulayse0233 iyi geceler canım ben daha uyuyamam bileyler yapıyorum söylemiyim çanınız ister 😌
Gulayse0233 Denizkizi17 😅😅 afiyet bal şeker olsun bebişe de sana da . Ben de yatakta dönüp duruyorum 😅😅 iyi geceler
Zelihaela Denizkizi17 kizim doğduktan sonra benimde saçlarım döküldü bizde çocuk anneyi tanıyınca saç dökülmesi olur diyolar ama şimdi hamileligimde saç dökülmesi oluyo normalde benim saçlarım hiç dökülmez
boncugumubeklerken merved bende iyi dayanmısım dün gece yoksa bende tombik bi tavugum hava kararınca esnemeye başlıyorum 😂
Denizkizi17 incitanemm en iyisi bunu düşünmenize çok sevindim 😌 o annelik duygusunu yaşamak çok güzel ve tamamen yenilenicez rabbim inşallah o güzel anı bize yaşatır 🙏🏻
boncugumubeklerken incitanemm yakınmısız baya oraya detaylı icin gelicem mecburen gittigin bi doktor var mı :)
incitanemm boncugumubeklerken b3n yeni şehir hastahanesine gidiyorum necati kaya daha önce medikal park a zeynep hanıma gidiyordum orda fethi bey var onuda çok tercih ediyorlar
Denizgumuskaya Denizkizi17 idar ediyo diyebilirim 😐 bulantılar olmasa çok güzel olck ama bu arada tatlım sen kaç haftaliksn