boncugumubeklerken Gercekten cok zor özel hastane bile yok olsa nerdeyse her hafta gitmek isterm onu görmek öyle heyecanlandırıyorki beni benimde ilk hamileliğim ve kalbim yerinden cıkıyor gözlerim doluyor her gördügümde 😊😊
Aysel123krblt Haftalar geçmek bilmiyor Allah’ın izniyle canımın içini kucağımıza almayı bekliyoruz onun kokusunu yumuşak tenini öpüp koklamayı 🤗 düşüncesi bile heycan veriyor 🤱🏻
boncugumubeklerken Aysel123krblt Her sabah doğsan da uyusak mis kokunla diyoruz babasıyla beklemek bile güzel sağlıkla gelsinler Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ☺️
Denizkizi17 Aysel123krblt yaaa 😢 rabbim o günü gösterir inşallah sağ sağlim miniklerimize kavuşuruz cennet kokusu onlar duygulandım vala o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Zelihaela Denizkizi17 meraba bende 19 haftalık hamileyim tahmini doğum nisanın ilk haftasına geliyo benim oğlum olucak
Taandreab Aysel123krblt Sanırım öyle))) Bizde nedense erkek diye düşünüyorduk.Ama doktor kızının durumu da iyi deyince şaşırdım biraz) İlk olduğu için farketmez bizim için ama))
Denizkizi17 Doğum nasıl istiyorsunuz kızlar yanı tabi belli olmaz bu işlere ama ben Rabbim izin verirse normal istiyorum o annelik duygusunu acısıyla tatmak istiyorum
merved Denizkizi17 Allah nasip ederse bende normal istiyorum çok korkuyorum ama sezeryanında sonrası korkutuyo bebeğimle istediğim gibi ilgilenmek istiyorum
boncugumubeklerken Denizkizi17 normal istiyorum bende Allah nasip ederse doğar doğmaz alıp yatırmak istiyorum gögsüme o mis kokusuyla
boncugumubeklerken Ben rüyamda iki gündür kız bebek doğurdugumu görüyorum kızlar, acaba Allah mı gösteriyor böyle icine doğup rüyalarında gören oluyor mu 😊
Aysel123krblt boncugumubeklerken vala canım ben bebeğimn kız olduğunu öğrenmeden bir gün önce rüyamda erkek bebek görüyordum ertesi gün doktora gittin kız dedi
Denizkizi17 boncugumubeklerken olabilir kuzum ben bi kere kız gördüm bi kere erkek ama rüya tabirlerine bakınca kız bebeğe erkek diyo erkek bebeğe kız diyor 🤷♀️ Ama belki rabbim gösteriyordur belli mi olu r
Hhhzzzlll3545 boncugumubeklerken canim ben hepp hamile olmadan onceden beri erkek goruyorum ve erkekmis saglikla gelsinler insallah 😇🤗
Denizkizi17 merved normalden hiç korkma kuzum normal Doğum demek bütün kötülükten arınmak temizlenmek demek bence korkulacak bişey değil korkutan varsa duyma dediğin gibi Sezeryan daha kötü bebeğinle ilgilenmesi kendi ağırların
Aysel123krblt Denizkizi17 Bende normal doğumdan çok korkuyorum yapmm falan diyorum eşim daha sağlıklı olduğunu söylüyor ki öylede ama Benm cesaretim hiç yok
boncugumubeklerken Yaa peki mideniz bulanıyor mu? biraz fazla sordum ama Nisan anneleri postunu görünce hemen hesap açtım icim o kadar dolu ki ☺️☺️
Denizkizi17 boncugumubeklerken bütün içini dök buraya 😇 benim çöm şükür uyku harici kusmam olmadı bulantım sabahları hafif oluyordu o kadar
merved boncugumubeklerken ilk haftalarda 1 aya yakın bulantım oldu sonra geçti bi ara midem yandı suan bişey yok şükür 🙂
Tugcetpnn boncugumubeklerken merhaba bizde yarın cinsiyeti öğrenmeye gidicez bebeğimizin :) 14 haftalığız ancak aşırı mide yanması bulantı ve istifra var hiç bişey fayda etmiyor
Tontisannecik 19+3 olduk yavaş yavaş başladım durun sayayım 😊 Bornoz 10 lu Hastane çıkışı Ateş ölçer Biberon seti 3 paket bez 3 paket pamuk mendil 3 adet pamuk ıslak mendil 10 lu ağız silme mendili Örgü işleri battaniye patik felan 1 tane 4 lü takım 1 tane 5li takım 3lü çorap
Hanife_ Tontisannecik bez ve mendiller dışında diğerlerini ben de aldım herkes erken diyo ama değil bence al al bitmeyen bi listem var
Glcnhsyn Tontisannecik anneye canta Yıkama küveti Tırnak makası veya set Beşik Araba puset vs. Yastık Aklıma gelenler bunlar 😊eksik bitmez ben daha hc bse almdm 18 hftfayz
boncugumubeklerken Aysel123krblt tam tersi cıktı desene eşim de öyle diyor kız görüyosun bence oğlan diyor ama sağlıklı olsun diyoruz yinede önceligimiz o 😊
Ozlmcgrci Aysel123krblt benimde ole oluyor acaba malum mu oluyor doktora gitmeden 1 gün önce görüyorum hep 😊