boncugumubeklerken Gulayse0233 valla kocam dalga geciyor artık sabah cizgi film acmıs ben biraz izledim gel diyor duygusal bisey yok oyun oynuyorlar izle diyor 😂
Gulayse0233 boncugumubeklerken ben de çok unutkanim 🙈 bazen neyi unuttuğumu unutuyorum 😅😅 eskiden de vardı hamilelikte azdı 😂😂
Mervenin Denizkizi17 aynıı durumdayız neredeyse ailem çevrem ve beni gören herkez erkek bu kesin diyor yada erkek dimi diyolar😅 ama kıza benzetiyorum dedi doktorumuz bakalım bir dahaki kontrolde ne değişcek heycanla bekliyoruz🤭😊😅😍
Denizkizi17 Mervenin en güzel bekleyiş ilk önce acaba kız mı erkek mi beni şimdi şunlar meraklandırıyor acaba sesi nasıl olcak acaba kime benzicek diyorum ya ne sabırlı ne güzel bekleyiş en merak ettiğim şeyde kokusuuuu
Gulayse0233 Şey immm bi de Kilo konusunu açsam yaaa ben çok Kilo aldım şimdiden korkuyorum sizde durumlar nasıl kızlar . 🙈
boncugumubeklerken Gulayse0233 Bende cok kiloyum hamilelik öncesi de kiloluydum ama hic kilom gibi gözükmedim 1.68 boyum 😂
Denizkizi17 Gulayse0233 ben başlıyorum o zaman 1.73 boyundayım 64 kez başladım hamileliğe birden 5 kilo aldım ilk 3 ay şuan ne oldum bilmiyorum 😂 ama boy olduğu için belli etmiyorum ama yüzüm bildigin poocaaa
Mervenin Denizkizi17 sağlıkla gelsin hepsi inşallah evet bende bu aralar yüzü bana benzesin diye dua ediyorm 😅😍🤭 kız olursa inşallah bana benzer yüzü kozımın😍😍😍
Gulayse0233 boncugumubeklerken ben çok Kilo alıyorum. Kan değerim 9 du en son. En başından beri kan ilacı kullaniyorum bir de sigarayı bıraktım. Onlarda etkiliyor sanirim. 59 lâ hamile kaldim 66-67 ye dayandim 😲😭😢
Denizkizi17 boncugumubeklerken benim yüz alır bide ben biraz yanlamasına genişledim kendim farkındayım