Ezgisafakk Sabah doktor kontrolüm var ilk kez doktora siğillerimin olduğunu söyleyeceğim muhtemelen bakmak isteyecektir ama jiletle bile temizlenemiyorum kesilip kanıyorlar tüylü tüylü de açmaya utanıyorum ne yapıcam kızlar
Miracaslan Ezgisafakk sağlıkta ayıp olmaz bence bende utanırım bu durumdan ama insan mecbur kalınca herşey yapıyor hamile misiniz bilmiyorum ama zararlı olmayan tüy dökücü kullanabilirsiniz
kuzeycikkk Ezgisafakk lütfen utanmayın doktorunuz günde kaç tane siğili olan insan görüyordur ayrıca siğiliniz varsa jilet kullanmayın makineyle kısaltın iyice etrafa yayılacaktır kanadıkça normal doğum asla yapamazsınız doktor görünce söyler zaten bebeğe bulaşır o siğiller sezeryan olacaksınız ve bebeğinize bulaşmamış olacak ama lütfen doğumdan sonra iyi bir kadın hastalıklarına giderek tedavinize başlayın bu işin şakası yok rahim ağzı kanserine çevirmesin
Ezgisafakk Miracaslan Evet hamileyim doğumuma az bi süre kaldı ağdasız gezmeyen ben şuan temizlenemiyorum bile kendim bile utanıyorum doktora nasıl açacağım bilmiyorum birde çok yayıldı siğiller asla temizleyemiyorum
Miracaslan Ezgisafakk bende hamileyim 19 haftalık olmama rağmen temizliğimi zor yapıyorum Allah yardımcın olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Ozgee20 Bende de var genital siğil, temizlik icin ağdaya gidiyorum. Bilmiyorum bi zararı var mı ama jilet bence yapmamalısın siğillerin daha çok yayılabilir
Ezgisafakk Ozgee20 Seninkiler küçük demekki daha ama benim makat bölgemde çıktı ve bi anda çoğaldılar ağda yapılcak gibi değil
kuzeycikkk Ozgee20 ağda ve jilet sakın yapmayın ikiside aynı şey kanatıp etrafa iyice yaydıracaksınız bir kadın olarak genital siğilim olmadığı halde bol bol araştırıp okurum lütfen sizde araştrın biraz
kuzeycikkk Ezgisafakk hanımefendi ne ağda ne jilet kullanamazsınız lütfen sağlığınızı düşünün onları kanatıp etrafa daha çok bulaştıracaksınız anca makineyle kısaltabilirsiniz