Saziyesahin Tbsra95 seker yüklemesi yaptirdim 146 çıkmıştı daha sonucumu göstermedim kendi doktoruma da başka doktora gitmistim o tatlıyı çok yeme demisti tatlıyı çok yemiyordum ama şeker yüklenmesinden sonra bebeğim az hareket ediyor diye çikolata v3 tatli yemistim tetikledi galiba sekerimi
DnzTnr Tbsra95 benimde gece öyle oluyor ayaklarımdan ateş çıkıyor şişmiş gibi ağrıyo gibi hissediyorum şeker yüklemesi pazartesi yaptırdım çok güzel çıktı sonuç. Ödem mi var acaba onuda anlayamıyorum ki
Tbsra95 DnzTnr her öyle olan şeker var diye birsey de yok canım ama son haftalarda da o dediğin olabilir tansiyon da olablir
Saziyesahin Benimde gündüz yanmıyor gece olunca yaniyor bir dahaki randevuda doktoruma danışcam ayaklarım geceleri arada yanma oluyordu da şeker yuklemsinden sonra ellerimde yanma hissi oluyor anlamdim neden oluyor
DnzTnr Tbsra95 daha 24. Haftadayiz tansiyonum da iyi çıkıyor. Kilo aldım bileklerim kalinlasti ama ödemmi kilomu ayırt edemiyorum ödemi nasıl anlıyor insanlar acaba
Tbsra95 DnzTnr ödem de sırf bir şişlik oluyo yüzün bile bir değişik şişiyor ama kilo zaten direk yağlanmak demek 🥲
DnzTnr Tbsra95 yüzüm falan şişmedi ama ayak bileklerim bacaklarım benim değil başkasının sanki taniyamiyorum 🤭 evlenmeden oncev45 kiloydum alışkın değilim. 55 60 kilolara o yüzden o şişliği direk ödem sanıyorum galiba 😂