Narinsuu Kızlar delirecem artık olmuyr eski sutyenlerim ordan burdan taşıyor aldıklarım da dar belden sıkılıyr yok güzel sarmiyor zaten hasssalar koparasm geliyr sinirden artk.lutfen rahat edeceğim bı seçenek sunun
AzraFarah Narinsuu hamileliğim boyunca hiç iç çamaşırı kullanmadım desem yeridir. Bir kaç defa sadece bir misafirliğe giderken o kadar. Hâlâ da kullanmıyorum, doğumdan sonrası içinde emzirme sütyeni aldım
Shdskr Narinsuu e bebekten kaplı emzirme sütye i aldım. Özellikle bez almadım meme ucu belli olmasın diye. Vallahi rahatlık varmıs.
anapanda12 Narinsuu şu sporcu atleti mi derler ne derler pedli büstiyerler falan o tarz kullanıyorum sütyenlerimi çöpe atsam yeridir o kadar rahatlar ki bu yarım atletler büstiyerler kullanın bence
SevincKara Nazliiiii_ bende bundan aldım hamilelikten önce pentinin 75B lerini kullanıyodum bunlardan 85B aldım 2 tane baya başarılı ve rahat emzirme sütyenleri gibi çirkin de değil emzirirken de rahat olur bence
Feslegenn Narinsuu beni de aynı sırt kısmı sıkıyor kullandığım bedenden 1 neden büyük alıp arkasına ek kopca aldım daha büyük alınca satmıyor çünkü çözüm kopça acikcasi