Tugceeeeeee1 Hiyaku 31 haftaligim. Valla sezaryen yanlısıyim ama kesin değil zaman ne gösterir bilmiyorum
Hiyaku Tugceeeeeee1 benimde ilk dogum normal ve epey zordu bu sefer benimde icimden gecen sezeryan ama hayirlsi olsun tabiiki hepimizin hakkinda
ikibebeanasi Tugceeeeeee1 yaa ben de 31 haftalığım ama bana bir ay sonra gel dedi çağlar hoca. Size neden 2 haftada bir dedi acaba 🥹
Pemberuya betul482 bende Çağlar’a gidiyorum canm ama her seferinde ultrasona bakıp gönderiyor hiç kan idrar almıyor bugün kadın Doğumda idrar verdim enfeksiyon çıktı
Tugceeeeeee1 Hiyaku valla herkes aynu şeyi diyo benimde canım çok tatli bilmiyorum nasıl olacak. Zaman daraldikca insanın içine korku düşüyor nasıl olacak nasıl yapacağım diye Allah yardımcimiz olsun inşallah
Hiyaku Tugceeeeeee1 aynen oyle benide korku sardi ama teslim olmaktan baska care yok saglikla kucagimiza alalimda insallah
ikibebeanasi [silindi] canım yeni sordum sezaryen 2.500tl olmuş. Özel odayı sorcaktım günlüğünü unuttum onu da bu ay sorcam 😃
Tugceeeeeee1 ikibebeanasi bana çağlar demedi polikinikte ki dedi de benim kalbimde sorun var bı de uyuşmazlık var büyük ihtimalle o yüzden
Tugceeeeeee1 ikibebeanasi çağların sezaryen mi 2500 birisi yazmıştı özel olsa 70 kusur suit oda 90 ksuur diye sanki
Hiyaku ikibebeanasi yaa bana en son 1600 demislerdi zam geldi demekki normal ne kadar oldu acaba bilginiz var mi