Love13 anapanda12 merhaba riskiniz nedir acaba benim de plasende previa totalis dendi de aynı mı diye merak ettim 🙁
Esranurdenizz Love13 canım plesanta totalis nedir bende de plesanta aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış yakınlarında kaç haftalıksın şikayetlerin var mı
Linaninannisi Babyseyma 21 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonum vardı plasentada hafif yaşlanma var dedi o canımı sıktı 🥺 aynı durumu yaşayan var mı ?
meva_asil_moms Babyseyma 34 haftalıgiz kaç aylık oluyor bir turlu aklım ermiyor 2.gebeligim bel sırt bacak ağrısı başladı bugün
binnur64 naz_ugur 14 haftalıkken doktor erkeğe benziyo dedi 19 haftalıkken başka bi doktor kıza benziyo dedi 21 haftalıkken erkeğe benziyo diyen doktor yine erkek dedi buda pipisi demişti hatta yine aynı doktor 22 haftalıkken yani bugün gittim kıza benziyo dedi çıldırmama ramak kaldı yani ne bu çocuğun cinsiyeti ya😂😂
naz_ugur binnur64 tam bır yılan hikayesıne benzemıs desenıze 😅 neyse saglıkla gelsınde kızı erkegı fark etmez
Mr29 Babyseyma 17+6 olduk🐣 3 gündür sabahları tekrar safra kusmaya başladım😏Onun dışında ara ara baş ağrısı yaşıyorum ve çok keskin olmasa bile damar atması gibi hareketlerini hissetmeye başladım 🤗
melekcyr Babyseyma 30+1 den selaamlar 🙋🏻♀️ aşırı derecede vajinal mantar, sık idrara çıkma, kramp bel kasık ağrısı, kalp ritim bozukluğu daha neler neler 🤦🏻♀️
zynpkrhsn1 melekcyr vajinal mantat bende de oluyor peynirimsi beyaz kesik akıntım oluyor daha doktora söylemedim siz söylediniz mi ilaç vs verdi mi acaba
zynpkrhsn1 Babyseyma 6+6 midem bulanıyor ve mutsuzum bilmiyorum neden hiçbir şey yapasım yok :(( sizde de boyle oldu mu
melekcyr zynpkrhsn1 evet söyledim çünkü dayanılır gibi değil çok kaşıntım oluyor artık parçalayasım geliyor 🤦🏻♀️ bana gyno lomexin’in fitilini ve kremini yazdı kreminin bi faydasını görmedim fitili de kullanmaya cesaret edemedim ne yalan söyleyeyim 😂 günlük 3 4 kez çamaşır değiştiriyorum ped kaşındırıyor peçete de koysam kaşıntı yapıyor ne yapsam bilemedim bir türlü çözüm yolu bulamıyorum buna 🤷🏻♀️
zynpkrhsn1 snmprlk_ Evet zorla bir seyler yapıyorum yemek yemek istemiyorum is yapmak istemiyorum moralim bozuk