Betul255 Babyseyma 34+3 haftalığız kanım düşük çıktı d3 magnezyum düşük takviye serum ne ararsanız var🙈 ağrı sızı cabası tabii🫠 çok şükür yinede bebeğime kavuşmayı bekliyorum😍💙
Biryeniannee Babyseyma 25+2 haftadayiz, rahim ağzı kısalması varmis biraz riskimiz var Zaman çabucak geçsin bebegim büyüsün istiyorum erken dogar diye çok korkuyorum 😣
Gam Babyseyma 17+5 hala hareketlerini hissetmiyorum doktor normal dedi ama çok merakla bekliyorum hareketlerini🥲 Sırt ve bel ağrım başladı , şükür bulantım hiç olmadı 🙏
minikpatik ms_annisko_ canım senin mide bulantın oldu mu başladı mı ben 4+3 üm ama başlamadı bel ve kasık ağrısı gögüs hassasiyeti dışında iyiym şuan
aygulb 22 haftalık olduk çok şükür iyiyiz kızımın rahatı iyi ama tansiyon düşüklüğü uykusuzluk ve kabızlık problemi yaşıyorum düzelir diye umuyorum :))
Mucize18 Babyseyma 8 aylık olduk artık penguen yürüyüşü yapiyor um yatınca zor kalkıyorum mide yanması biraz hareket edince yorgunluk ve surekli basından beri uyku modundayim
Deletedmom_116 Mucize18 Uyku varmı ya 😭🤣🤣🤣Ben dönmekten pek bı göremedim kendisinj kalkarken biri varsa yardım istiyorum Yuruyusum Berbat 🤣🤣a.girsen hamile değilim sanki ahhgg
Almeda 19+6 göbeğim ağır gelmeye başladı yatış pozisyonun da bacak arama yastık alıp öyle destek alıyorum rahat etmemi sağlıyor🥰 bebişim büyüdükçe karın ağrılarım oluyor🤰🏼💙
tugceinci123 Babyseyma 21 haftalığız, ilk gebeliğim ve riskli olmasından dolayı sürekli bir tedirginlik, böbrek büyümesi, hemoroid, bunalıma, sık idrara çıkma diye diye sayabilirimm
meliiisoz 29 haftalık 7. ayın içindeyim vajina ağrısıyla benimde başım dertte baş ağrısı,karın ağrısı,gaz sancıları bulantı ve halsizlikte yeniden geldi🤦🏻♀️
Esranurdenizz meliiisoz sadece bende böyle sanıyordum… Sanki ilk 3 ayındaymışım gibi hissediyorum çıldırmak üzereyim mmm😂
Smygcr meliiisoz ay bende de aynı durum var çözüm ne bilmiyorum magnezyum içiyorum ara ara ama tam anlamıyla geçirmiyor bazen delirecek gibi oluyorum
Tire35 minikprens_71 bende 27+6 dayım sağ tarafıma yatınca benimde karnım acıyor şu bi haftadır da uykudan gözümü açamıyorum gündüzleri ramazandan mıdır bu haftaların verdiği bir şey mi bilemiyorum oruç tutmuyorum bu arada
minikprens_71 Tire35 siz yine uyuyormuşsunuz. Ben ne gündüz ne gece uyuyabiliyorum. Sağ sol farketmiyor. Bebeğin hareketleri o kadar şiddetlendi ki canımı yakıyor.aksam 10 yatip sabah 4′de kalkıyorum. Bir daha da uyuyamıyorum😅Ben de oruç tutmuyorum. Zaten son 3 ay da önerilmiyor diye biliyorum. 🥰Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲❤️