Gmz5560 Nermin_n maalesef oluyor yatınca geri kalkmakta çok zorlanıyorum bel ağrısından sağ bacağıma vuruyor ağrı
Betulkaraa34 Mincik bana vesaret iğnesi vursunlar 🤣🤣🤣 ya normal dogumu artıları cok kesinlikle normal istiyorum iste icimde korku var hamisler birbirimize dua edelim 🤣
Mincik Betulkaraa34 ay inşallah çok acı çekmeden ve çok uzun sürmeden bir avazda sağlıkla kucağımıza alırız😂😂🙏🏻🙏🏻
Love13 Esranurdenizz yani ağrı falan yok hiç farkında bile değildim ama önemli bir şeymiş sürekli yatıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmadan süreci geçiririz de 37.haftayı doldurduktan sonra sezeryanla doğum olacak normal doğum imkansızmış zaten. Bir sıkıntı yaratmaması için dikkatli olmam yatmam gerekiyor
Esranurdenizz Love13 anladım canım bakalım bende bu pazartesi gidicem hastaneye plesanta ne durumda çok merak ediyorum inşallah düzelme vardır
Eceustun 35 haftadayız artık geceleri sağ tarafa yatamıyorum bu aralar boğazıma sanki yumruk gibi birşey takılıyor haftaya kontrol var yine bakalım doktor ne diycek bende bir de alerji başladı kollarım boynum da nokta sivilce var