Mincik Betulkaraa34 😂😂 benimki de ilk doğum ama hiç korkum yok ya fiziksel olarak çok yoruldum artık sadece sağlıkla çıksın istiyorum 😂
Betulkaraa34 Mincik bana vesaret iğnesi vursunlar 🤣🤣🤣 ya normal dogumu artıları cok kesinlikle normal istiyorum iste icimde korku var hamisler birbirimize dua edelim 🤣
tgc-52 27+2 haftalığız 7.aya giriş yaptık sayılır çok şükür midemde falan olsun bi sıkıntım yok ama yatarken uykularım kaçıyor yan yatmaktan kalçalarım uyuşuyor resmen 😫bide bacaklarım ağrıyor 😣
Merve0227 Babyseyma 9 aylık artık doğdum doğacak heralde Yorgunluk veya fazla enerji çatı ağrıları kasık bel ağrıları asla doymamak hep uyuma isteği ama uyuyamamak
WiseMom Aydan selamlar, *Çentiğim var tansiyonum yükselebiliyor. *Bebek 2 hafta geriden geliyor. *Duygusal dalgalanmalar çok. *Ödemden şişebiliyorum. *Çatı ve bacak ağrılarım var. Yine de şükür halimize, sadece çok paniğim doktor yakından takip gerekli dedi. Herkesin evladını sağlıkla ve huzurla ve vaktinde kucağına alması nasip olsun inşallah🙏🏻
Mucize18 Deletedmom_116 ay kocaman göbeğim var ama başka hic bir tarafim kilo almadı bacaklarım.hala çöp gibi 🤣. Uyku hep vardi 1 ay sonrayı düşünüyorum
Love13 Esranurdenizz yani ağrı falan yok hiç farkında bile değildim ama önemli bir şeymiş sürekli yatıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmadan süreci geçiririz de 37.haftayı doldurduktan sonra sezeryanla doğum olacak normal doğum imkansızmış zaten. Bir sıkıntı yaratmaması için dikkatli olmam yatmam gerekiyor
Bade0022 Babyseyma 37+1 yaşamıyor sürünüyorum yürürken vajina kemiklerim ayrılıyor nefes alamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum