naz_ugur binnur64 tam bır yılan hikayesıne benzemıs desenıze 😅 neyse saglıkla gelsınde kızı erkegı fark etmez
Suheyla2 Babyseyma 28 haftadan riskli gebelikle selamlar sürekli mide yanması ve iki gündürde şişkinlik ve sanki gaz varmış gibi hissediyorum hep🙊
Hasret99 -Annem ah sorma inşallah canım senin kaç çıktı tsh değerin benim 0.070 di pazartesi kontrolüm var bakalım
Deletedmom_116 Mucize18 Uyku varmı ya 😭🤣🤣🤣Ben dönmekten pek bı göremedim kendisinj kalkarken biri varsa yardım istiyorum Yuruyusum Berbat 🤣🤣a.girsen hamile değilim sanki ahhgg
Mucize18 Deletedmom_116 ay kocaman göbeğim var ama başka hic bir tarafim kilo almadı bacaklarım.hala çöp gibi 🤣. Uyku hep vardi 1 ay sonrayı düşünüyorum
Cerenuznglu 34+3 deyiz çift yumurta ikizlerimle 🥰 Sık idrara çıkma , aşırı uyku ve el ayak şişmesi yaşıyorum 🤦🏻♀️
esiaks Babyseyma 9 aylık hamileyim her gün iki üç posta doğuruyorum (psikolojik ve rüyalarla) Yürüyemiyorum vajina acısından, gece uykusu yok ama gündüz uyuyorum. Bu şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. 😂