Babymarinsmom 36+3 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 2530 boyu 49 çıktı sizce normal mi kilosu için biraz az diyorlar ama bilemedim bir sorun olur mu
Adeneflin Babymarinsmom bende bu gün gittim 35+3 kilosu 2500 biraz az gibime geldi bende burda bekliyim bari
Iremfasl_ Babymarinsmom 34 hafta kontrolümde 2509 gram 48 cm boydu. Sağlıklı oldukları sürece bence kilo boy problem değil. Doktorunuz söylemiştir ortalamaya göre kilosu iyi diye son haftalarda kilo alıyorlar baya🫶🏻 sağlıkla gelsinler inşallah👼🏼
AzraFarah Babymarinsmom bizim doktor da boyuna göre kilosu az,iyi beslen dedi sizinkinin de boyu uzun
Babymarinsmom Kesinlikle sağlıklı olsunlar da 🙏 insan takılıyor işte bu süreçte bütün olumsuzluklara haftada ortalama 150 gram falan alması ideal sanırım bakalım haftaya nasıl olcak kilosu
Mavi25 Babymarinsmom doktorun ne dediği önmeli canım zaten kilosu emin ol çok geride değil bebeğin minyon olabilir bu çok normal bi sıkıntı olmasın sağlıklı olsunda o önlemli bende seninle aynıyım 36+3 olduk bugün geçen ay doktor bana kilosu bir hafta geride dedi ama çok normal dedi bu sıkıntı yaratmaz bebek minyon olabilir herkesin bebeği illaki aynı kiloda yada haftasına göre fazla olmaz zorunda değil dedi
Binnur-cam elizanakbulut gülme kız normal doğum zor olur 😅 bana doktorum doğuma kadar yemek yemesende olur sen dedi nasıl dikkat etcemi şaşırdım 😅😅😅 benimki biraz sosyal medyacı atıyor doğumları çocuklara isim takıyo hoşgeldin patates diye korkuyorum kızımada dicek diye az yiyorum şimdi 2 haftadır 100 200 gram alıyo sadece 😅😅😅😅
Binnur-cam Babymarinsmom bence gayet iyi o haftalar atak haftası resmen şimdi daha hızlı alırlar .. Benimde o haftalarda biraz fazlaydı kilosu normal doğum olacak inşallah doktordan fırça yedim seni çok zorlar dedi şimdi 38+2 oldum az yiyorum dikkat ediyorum gıdım gıdım kilo alıyor kızçem..
Honeymom17 Benimde 35te 2400du bende canimi cok sıktım ama onemli olan gelisimi canim cok asirida zayif degil 1hafta geride kilosu takilicak bi sekilde zayif degil yani tabi insanin elinde degil bende kendi kendimi yiyorum insallah kilo alir diye..
1anne2bebek__ Babymarinsmom 38+2 de 2900 51 cm doğdu kızım. Bence kiloya takılmayın zaten son haftalarda daha fazla alıyorlar. Hemde zayıf doğan doğunca daha çabuk toparlıyor. Yapıdan da zayıf olabilir sağlıklı olsunlar da. Mesela kızım yapı gereği hala zayıftır öyle kilolu bir çocuk olmadı. Benimde öyledir yapım
Babymarinsmom Doktorumda sizin gibi söyledi senin gibi minyon bir bebek olcak sanırım dedi içime su serptiniz teşekkür ederim 🙏 karın ölçüsünün de 1 hafta geriden gitmesi sanırım yapısıyla alakalı
Mavi25 Babymarinsmom benim doğum şeklim daha belli değil inşallah 37+5 te kontrolüm var çatı muayenesi yapabilir doktor ona göre karar verir ama ben normal olmasını istiyorum bir aksilik çıkmazsa
kuzeymomsss Babymarinsmom 36 haftalıkken bilmiyorum ama 37 haftalıkken doğum yaptım, oğlum 3490 gram 52 cm doğdu. Önemli olan sağlıklı olması, sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Babymarinsmom Normal doğum olcak diye konuşuyoruz doktorumla ama tabi durum nasıl gelişir bilemiyorum tarihte net değil oyuzden ama 38 de çatı yapıcak sonrasında bekliyorum dedi suan 36+3 üm