Bsldkbklm Trendyol sleepy bionatural 2 numara bebek bezi tanesi 0.99 tlye denk geliyor son 3 ürün diyor koşun
beyzacmvrc Bsldkbklm geçende böyle baby turco indi alamadım diye üzüldüm yetişemedim 60 70 kurusa geliyordu oda. İkinci gün iptal etmişler herkesinkini inşallah iptal olmaz bu çok daha iyidir bence baby turco dan
beyzacmvrc Feslegenn bende geçen amazondan Molfix aldım açıklamada 100 adet yaziyodu resimde 88 gösteriyordu. Sipariş verdikten sonra sordum neden böyle kacli bu paket diye 88 li ama iptal etmeyin yanlışlık yapılmış ürün size gelsin para iadesi yapılır dediler gerçekten de iade ettiler bez de bendd kaldi. Belki Trendyol da yapar aynı şeyi yapması lazım aslında Amazon o konuda çok iyi
Feslegenn beyzacmvrc bende çorap almıştım tane fiyatına 6 diyodu ama aslında 12 kiraya gekiyodu tek hesaplamislar aciklamada 12 çift yaziyodu aciklamadaki gibi geldi trendyolda yani
Feslegenn beyzacmvrc 2 numara almıştım iki paket almamış olsam gene de şansımı denerdim keşke başka numara olsaydı 😬
AzraFarah Bende baktım şimdi, Molfix tercih etmiştik ve su an çok uygun yenidoğan, tanesi 1.5 TL’ye geliyor kaçırmayın. Ben almasam alırdım