Betul3737 Merhabalar hamileliğin başından beri mide yanmam olmadı çok şükür ama 36+2 yiz 35 ter beri mide yanmasından uyuyamıyorum, rennie içiyorum artık o bile fayda etmiyor uyutmuyor var mı benim gibi olan
SheeR Betul3737 ahh keşke 35 de başlasaydı mide yanmalarım 🙄 yeşil elma ve maden suyu biraz rahatlatıyor denerseniz ama geçici tabiki doktorum lansor yazmıştı bana o bile fayda etmedi 😒
SheeR Betul3737 sizin yine az kalmış yolunuz sanki ☺️ ben 27+4 deyim mide yanmam olmasa gerisinin üstesinden gelirim diye düşünüyorum
Betul3737 SheeR hiç öyle düşünmeyin , bütün rahatsızlıkların ayrı bir acısı var 34. Haftada gebelik alerjisi oldum pupp, kaşıntıdan geceleri uyuyamadım canımın acısından ilaç kullanıyorum 2 haftadır oda şimdi yeni yeni hafifledi sayılır
Betul3737 Crescent96 renniede yarım saat anca idare ediyor beni özellikle yatağa girdiğimde yanma daha gazla başlıyor otururkene göre
SheeR Betul3737 benimde bacaklarımda huzursuzluk başladı yorgunluk nefes darlığı bel ağrısı onları hiç saymıyorum bile 🙄
SheeR Betul3737 çok teşekkür ederim. Post’un birinde görmüştüm mide yanması için bir çay bardağı suya bi silme cay kaşığı karbonat karıştırıp içiyormuş bi ablamız faydasını gördüm yazmıştı ama denemedim eğer denemek isterseniz
Akkrt-tgba Betul3737 inanılmaz bir mide yanması şikayetim var benimde doktorum karbonatı önerdi ve hiç bir sorun olmadığını söyledi denedim midemi rahatlatan tek şey o oldu gerçekten
Sibel_ergun Ay aynı sıkıntı bende de var rennie tabletini kullanıyorum ama yok kısa süreli bi kesiyo. Ben de bigün sade falım sakız çiğniyim dedim aa miğde yanmam gitti ve beni bayada idare ediyo çok şükür kendimce çözümü buldum 😂 bi deneyin derim bende işe yaradı