Portakalli_kek1 ben de 10 +4 haftalığım. Zofer prilam dramamine metpamid hiçbiri işe yaramadı. Sabah troid ilacımı içer içmez bulantı mesaisi başlıyor. Zofer içsem basagrısı uykusuzluk yapıyor,prilam içsem mal gibi uyutup uyuşturuyor ve tabiki bulantılar devam ediyor. Dün serum takıldı. 2 3 saat iyiydim sonra yine aynı. Ebe vardı biraz konuştuk. Düşünmiyceksin,kendini oyalıycan ,kusarsan da kusacaksin yedim kustum diyceksin dedi. Doktorum 12 haftadan sonra geçmesini bekleriz genelde dedi. Anne bünyesi bebeği yabancı madde olarak algılıyor alışık olmadığı için bulantı tepkisi veriyormuş, alışınca bulantı geciyormus. Ee niye bazı kadınlar 9ay kusuyor bulaniyor dedim. Onları aklına getirme dedi ebe. Hatta koku hassasiyeti başladığı için ayrı yatıyordum. Ebe hyr dedi çocuğun gelişimini olumsuz etkiler eşinizle uyuyun dedi. Mesela uyanığım salona balkona çıkasım var ama ebe geliyor aklıma:) açıkcası ben de cok zorlanıyorum. Kusma fobim var, iki kere kustum hamileligimde simdiye kadar. Kalbim güm güm çarpıyor panik atakmı geçiriyorum acaba diye sordum. Hyr dedi kusma esnasında tüm organlar çalışır çarpıntı normal dedi ebe. Ama sanki boğazlıyorlar beni. Ye aç kalma ki miden bulanmasın dediler. Yesem de bulanıyor yemesem de. Hatta sabah açtım dişimi fırcaladım agzimi calkalarken hani olur ya genzinizi temizlersiniz onda bile midem kalktı lavabonun başında kısa süreli panikledim,midede bısey yokki çıksın ama o kusma hissi salya hissi çok iğrenç valla bilmiyorum ben boyle hayal etmemiştim,bulantıdan hamile olduğumu hatırlamıyorum bile. Birileri hep bisey söylüyor da yaşayan biliyor.