Zeyneppp96 Gün itibari ile 3. Trimestere girmiş bulunuyorum, sanırım bu dönemde biraz daralma, yorgunluk, psikolojik olarak daha zorlu bir süreç beni bekliyor 😩 deneyimli hanımlar deneyimlerini paylaşırsa güzel olur sizlerin nasıl geçiyor 3. Trimester?? ☺️☺️
beyzacmvrc Zeyneppp96 biraz bel ağrıları kaburga batması var. En gicigi saat başı uyaniyorum 😂 ve asiir ağzım kuruyor yapış yapış hep ağzım içtiğim suyun hesabı yok Karnımın kaşıntısı cildirtcak derecede kasiya kasiya yırttım 😒 nemlendirsem de bol su da içsem çok kasiniyo çatlamaya da başlamışım zaten 🥺
SheeR Zeyneppp96 bu günlerde cok zorlanmaya başladım aşırı yorgunum çok çabuk yoruluyorum konusurken nefes nefese kalıyorum özellikle de gece uykuya dalmak üzereyken bacaklarıma bi huzursuzluk geliyo sürekli hareket ettirmek istiyorum ondan dolayı uyuyamıyorum bugün de aynı ağlamak istiyorum sanki 🥹😔
KLORAKHANIM Zeyneppp96 gebeligimin 1. 2. 3. Döneminde de balayinda gibiydim insallah sizin de oyle olur, ufak tefek agrilari kafama dahiii takmadim tabi ki, yoksa benim de yorucu diyebilirdim 😊🌟 amann hamileyim olsun o kadar diyip gectim hep
Zeyneppp96 beyzacmvrc yaa evet ağrılar başladı bir de iyice hareketlendi geceleri falan uyandırıyor 🥹 ben de nemlendiriyorum ama bakalım inşallah çatlamam 🥲
TugSozTan SheeR huzursuz bacak sendromu magnezyum eksikliğinden olabiliyor doktorunuza söylemiş miydiniz ?
SheeR Zeyneppp96 ay evet uygulamada sanki kendimi tekmiş gibi hissediyordum 😀 benden baska kimse yok gibiydi rahatladım şimdi
alparslansmother Geceleri kaşıntılar başladı karaciğer enzimlerinin yuksekligi safranin tuz uretmesi ve vucudun yara olcak derecede kasinmasi 🥹🥹 29+2 bol ağlamalar yorgunluk depresyon
Kubra_05 alparslansmother karaciğer enzimi yüksekliği için bir önlem aldınız mı ben 23.haftadayım benimki de az bişey yükselmiş doktor kontrol altında tutalım dedi
Yeniannis_ Uykusuzluk, çatlamalar , göğüsünün altında vuruşlar 😂 halsizlik, hemen yorulma , korku, hoşgeldinnn 🙈 32+6 suan böyleyim 😂🙈
Zeyneppp96 Yeniannis_ evet biraz daha ilerleyince korku da eklenecek sanırım gerçi şimdiden biraz başladı ama 😫
Zeyneppp96 SheeR hiç konuşmadık ama doktor da ben de normal gibi konuşuyoruz sanırım hani sağlıklı plesenta normal işte rahim ağzı uzunluğu normal vs gibi ama nasıl istediğimi sormadı sorsa da bi cevap alamaz zaten çünkü bilmiyorum 😄 sizin belli mi?
SheeR Zeyneppp96 hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin bebişler inşallah. Benim sezeryan olacak 23 Haziranda nasip olursa