burcin-2202 Meltems53 ya evet aslında öyle tabiki ama insanlar o kadar çok şey söylüyor ki , korkuyorum o yüzden . Hurma bana bakıyor ben hurmaya . Yarın doktor kontrolüm var herşey yolunda ise sonrasında bende 1 tane yiyecem 😊🫶
melekcyr @burcin-2202 bende durduramıyorum kendimi yiyorum 30 haftalığız yedikçe doğumu kolaylaştırır da erken doğum yaparım diye de korkuyorum 😂😂😂
burcin-2202 momlife_7 yani günde 1 2 normal diyor buradaki tecrübeli ve doktora sormuş olan annelerimiz . Sizde 1 ya da 2 yiyin 🫶😊
Crnryyn01 burcin-2202 valla ben hamileliğimin başından beri yiyorum hiçbişey olmuyor hemde öyle az da değil 6-7 tane yerim 😂😂 hurmanın doğum başlattığıyla alakalı bi bilimsel açıklaması yok. Ama doğumu kolaylaştırdığı biliniyor. Ben 17 haftayı geçtim olsa bende bişey olurdu heralde. Ramazanda herkes yerken hiçte dayanamıyorum çok seviyorum zaten
Matmazel006 Bende ilk gebeligimde çerez gibi yedim hurmayı çok çok fazla hiç de bı sorunum olmadı. Bence serklaj, erken doğum riski va yoksa yenebilir çokta faydalı bı nimet kendileri. Bimde Medine hurması var sarı pakette çok hoşuma gidiyor bayılıyorum ona.🫣🫠
burcin-2202 Matmazel006 afiyet olsun iyi yapmışsınız , ya her kafadan bi ses çıkıyor , bazı doktorlarda önermiyor yemeyi , haliyle insan korkuyor . Ben tatlı çok çok severim , ama hurmaya bayılıyorum bi kutu olsa önümde yerim yani 🤫😊🫶
Sna-0567 burcin-2202 en başından beri az az da olsa yedim simdi 37 nin icindeyim bayağıdır her gün 7 tane yiyorum, bir sey olmadı. Aksine kan değerlerine cok faydası oldu takviye gıda kullanmadim
burcin-2202 Sna-0567 a çok iyi , evet kan yapıyor hurma , üzerine limon sıkıp yiyen var günde 3 tane emilimi artttırsın diye . Afiyet olsun 😊🫶