Ysmnrn Busel neler yedim ama dr yapisi bu bebegin dedi. Uzun ve zayif diyor. Napalim zayif olsun da saglikli olsun hepsi yeterki. Sag salim de zamaninda gelsinler💕💕
Busel Ysmnrn amin inşallah sağlık kiloya bakmıyor hiç 4 kilo olup sıkıntı çeken bebeklerde var sen kendini güzele hayirlisina telkin et 💗
annekuzusu_ Ysmnrn bişe olmaz 30haftafa doğanlar var sizinki büyümüş bile hiç birsy olmaz korkmayın 🙏🏼peki sanciniz var mı yoksa bi belirti yok mu sizde
Ysmnrn annekuzusu_ nstde bugun sancim cikti. Dr dinlen hareket etme dedi. Simdi de az az sancim olunca dedim dogarsa beni ne bekliyor acaba? Gece gece uykular haram😁
annekuzusu_ Ysmnrn benimde erken doğum riksim var şuan 31+2deyiz korkuyorum çok küçük daha bebeğim sizin bebek serlesiyor mu karninizda hani toplanıyor mu bebek
Ysmnrn annekuzusu_ benim hep sert. O cok korkulacak bir durum degil. Bebek doguma hazirlaniyor. Ondan korkmayin. Ilik dus ve uzanma iyi geliyor. Sag salim , vaktiyle alin kucaginiza🍀🍀
annekuzusu_ Ysmnrn adamın inşallah ve belimin ortası popo kemiği Varya üst kısım aşırı ağrıyo sağ sola donemiyorim oda bugün başladı sizin de varmiydi
Ysmnrn annekuzusu_ benim ozellikle pelvik agrim hep vardi. Agrili bir hamilelik gecirdim ama cok sukur baska hic skntim olmadi.
Dfn_1303 Ysmnrn 36+4 haftalığım bugün doktora gittik Nst de ağrı çıktı. Belimde ve kasıklarım da da ağrı var. Doktor 3 gün daha dikkatli ol sürekli dinlen dedi. 37 den öncesi erken doğum oluyor sanırım.
Oznr001 Ysmnrn benimde doğumum 37+ larda planlandı ikinci sezeryan im insallh erken değildir gelişimi tamamlanmış olur