husnatskn Hanımlar aranızda daha önce depend kullanan oldu mu? Memnun kaldınız mı,sanki kıtlık çıkmış hiç bir yerde bulamadım. Gratis ve migrosta yok,nerden temin edebilirim acaba
KayraVeAnnesi_06 husnatskn Ben aşırı memnun kaldım , sezeryan oldum iç çamaşırı dikişlerime deyince acıtıyordu 15 gün sadece depend kullandım Ben ebebekten almıştım
theAna husnatskn ben de bulamayıp canped mi neydi öyle bir markanın hasta bezini almıştım külot bez şeklinde çok kullanışlı ve rahat olmuştu.
husnatskn benaslindayohum e bebekte tükenmiş, geldiğinde haber ver diye bildirim açtım ama ne zaman gelir bilmiyorum Trendyola bakacağım simdi
yesillimonn husnatskn Çok terletiyor ben almıştım sezaryen doğum oldu doktorum bunu kullanma normal uzun ped pamuklu yüksek bel külod giy demisti gerçekten de daha rahat ettim uzun ped de is görüyor cnm
benaslindayohum husnatskn inşallah bulursun ben külot bile giymek istemedim hep onunla gezebilirdim 😁
Nnanaa husnatskn yani oldu ama kısa sürdü benim 20 gün kadar anca 3. Günden itibaren normal regl gibiydi
autumn husnatskn ben sezaryen sonrası kullandım ve çok memnun kaldım dikisime denk gelen kısmı kesip kullanıyordum ben o beni rahatsız etmişti onun dışında kullan at olması tamamen sarması çok rahat ettirdi
elizanakbulut husnatskn al bir paket bez dursun ama depend trendyol sosyal medya şişirmesi bir ürün . normal hasta bezi alabilirsin ben 30lu hasta bezi aldım . çoğu kadın söylüyor doğumdan sonra kanama yoğun oluyormuş . açıkcası insan normal pedle uğraşamaz hasta bezi çok rahat olacak benim için :)
yesillimonn Semanur0902 Çok terletiyor ameliyat yeri nemli kaliyor terlettigi içinde kaşıntı yapiyor yani bende öyle olmustu