Ciciannecik Arkadaşlar bugün fiyat aldım hastaneden 3. Sezeryan diye 5 bin fiyat arttırıldı. Normal mi bu ? İlk defa karşılAştım böyle bi durumla
Gunisigim Ciciannecik ilk kez duyuyorum. Hatta arkadaşım geçen ay 3. Sezeryanını oldu hiç öyle bir fiyat farkı ödemedi
Twobabysmom Ciciannecik Bende duydum Kaçıncı sezeryan olduğuna bağlı değişiyor diye biliyorum ama her yerde öyle mi bilmiyorum sezeryan sayısı arttıkça ameliyat zorlaşıyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi her hastanede böyle mi fikrim yok
elizanakbulut Ciciannecik evet çoğu yer böyle . çünkü sezeryan yeri hep aynı yer oluyor ve orası artık çok yıpranıyor ilk sezeryana göre zor bir işlem ondan fazla alıyorlar
Nurella11 İlk defa duydum bi fikrim yok ama çok saçma sanki 3.sezeryan diye ayrı bi çaba mı sarf edecekler az bi farkta değil yani 5 bin nedir
Selma_4701 Hemşireyim ve asla böyle bir şey yok kaçındı doğum kaçıncı sezeryan olduğunun zerre bir önemi yok saçmalamışlar resmen dolandırıcılık bu şaka gibi Allah hepimize sabır bu hastanelere de akıl fikir versin
Atiyeg Bende hemşireyim ve böyle bişey gayette var. Mükerrer sezeryan denilir bu duruma ve her seferinde daha da zorlaşır o 7 katı açmak. Hani ekstra çaba mı sarf ediyor demişşiniz evet ediyor.