Onekim Kızlar 17+6 olduk ve bugün bel kasık ağrım vardı tabi akıntım vardı az az misafirlikten geldim lavaboya girdim ve iç çamaşırım da 1 damla kan vardı korkmalı mıyım başına gelen oldu mu yada normal mi acaba endişeliyim
Onekim Eemoom şimdi gördüm canım netten baktım devamlılığı olursa gidin diyo ama bilemedim lavaboya girdiğimde peçeteye falan da gelmedi devamı olmadı yani
Eemoom Onekim bence riske atma hastaneye git mutlaka. Çünkü hamileliğin hiç bir döneminde kanama normal kabul edilmiyor. Bişey yoksa bile için rahat etsin
Mrvsrs Onekim canım aynısını geçen hafta yaşadım hemen doktora gittim bebek aşağıda dedi doktor ilaç verdi ve hep yatıyorum mutlaka git ihmal etme
Tugba_23 Bu haftalarda olması pek normal karşılanmaz sizi korkutmak istemem ama ilk hamileliğimde aynı haftalarda kan gelmişti suyum bittiğini öğrenmiştim
Onekim Mrvsrs gitmek istiyorum ama tek kadın doğum acılı var bulunduğum yerde insanı azarlıyorlar resmen bunun için mi geldin dercesine ama gideceğim şimdi
Snglhfs Onekim kimisi devamı gelirse yazmış kımısı bu haftalrda doktora gtmelisin yazmış hamileliğin hiçbir döneminde kan normal değil hemen gitmelisiniz belki tehlikeli bi durum belki değil önlem şart
KLORAKHANIM Onekim cinsel iliski yasarken zorlanma hissettin mi? Benim tam alt kisim tahris olmusti minnnaaaaacik kan vardi devami olmafi doktorum da sakinca gormedi
Onekim Neseyakut bende normalde susacak biri değilimdir karşımdakine karşı ama işim görülsün diye sessiz kalıyorum hep