Linameyra Kivininannesi kız niye zamanında söylemedin kesin söyle daha fazla geciktirme etkiliyorsa ona göre bi yol haritası oluşturulur.
Kivininannesi Linameyra ya laf arasında söyledim de çok kötü olduğumu söylememistim, bu sefer söyliycem🥴🥴🥴
Nuray1ilayda Linameyra 36 dan selam 🤗 üçüncü gebeliğim olmasina rağmen hayla acemilik var iki çocuklu hayata daha çok alışamadan üçüncü hamile kalmak heyecan korku endişe hepsi bı arada 🥳🥺🥴🤷 ben tam böyleyim
Linameyra Nuray1ilayda hahah seni tecrübeli tecrübesiz iman ediyorum😂 on tane de doğursak hep bi acemilik olur sanırım çünkü hiçbir hamilelik diğerlerine benzemiyor çocuklarda öyle beş parmağın beşi bir olmuyor hepsinde farklı şeyler deneyimliyorsun. Değişmeyen tek şey annelik bence sen bununda üstesinden gelirsin. Hayırlı evlatlar olurlar inşallah 🥰
yagmur50 Linameyra aa sancı var mı bende şuan için yok bence sezeryan olacağım öyle hissediyorum ayy sezeryan olacaksam da gün verse artık doktorum ama en son 39 a kadar dönmesini beklerim demişti bakalım kısmet
Linameyra yagmur50 valla ne kadar geç o kadar iyi bence gelişimi tamamlaması açısından. Biz biraz sabırsızız ama 🤣 ben 38 e girsem de doğursam diyorum geçen gün bi sancım oldu doğuruyorum diye korktum 😂😂
Nuray1ilayda Linameyra çok teşekkür ederim yorumun içimi bı rahatlattı 🥰😢 etrafımdakin insanlar öyle negatif enerji veriyo ki üstesinden gelemez gibi oluyorum
yagmur50 Linameyra hahah ayy bazen öyle oluyor insan aynen evet çevremde de herkes diyor aman dursun 40 a kadar 41 e kadar biran önce sağ salim kavuşmak istiyorum bebeğime biraz zor geçiyor benim hamileliğim yaşamadım badire kalmadı o yüzden doğsun artık sağlıklıca inşallah 🤲🏻
Linameyra yagmur50 benimde başıma daha ne gelebilir diyorum gelmeye devam ediyor 😂😂 en son kızgın yağ göz bebeğimi yakmıştı 🤦🏼♀️
yagmur50 Linameyra ayy çok geçmiş olsun 🤦🏻♀️ benim başıma gelenler hep gebelikle ilgili sorunlar doğunca geçecek hepsi inşallah 🙏🏻
Kitapkurduuu Linameyra karnım sertleşiyor ara ara bu durumu yaşıyor musunuz ? Önümüzdeki çarşamba çatı muayenesi olacağım korkuyorum biraz 😖
Linameyra Kitapkurduuu ben yaşamadım ama doktorum karnın sertleştiği zaman kontrole gel demişti. Ovalayınca falan sertleşmeniz geçiyor mu? Bazen bebek bi tarafa yığılıyor ovalayınca pozisyon değişiyor diyenler olmuştu
Songul_33 36+1 olduk uygulamaya göre ama doktorum 25 Nisan için doğum planladı bizim için. 39. Haftaya geliyor tam. Hani öyle bir an geliyor ki canım çok yanıyor karnımın içini çiziyor resmen karnım kare şekli gibi oluyor. Bazen deprem oluyor sanıyorum kızım karnımı titretiyor oluyor uykudan uyanıyorum. Bazen mide yanması uyutmuyor. Ama biliyorum ki o gün gelip bebeğimi kucağıma aldığım vakit bunların hiçbirisi gözüme görünmeyecek bile. Hepsini unutup o güzel yüze bakmaya doyamayacağım. Öpmeye bile kıyamıyorum ben bebeğimi doğunca. Ama bolbol kokluyorum doya doya çekiyorum kokusunu içime. Cennet güllerim diye seviyorum kızlarımı hep onlar benim gözümün gördüğü en büyük mucizeler. Bir an evvel kavuşmak sarılmak kokusunu içime çekmek istiyorum inanın. 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😁😁😁
Linameyra Songul_33 sezeyan mı olacaksınız? Anneliği özetlemişsiniz 🥰 zaten o duygular değil mi insanı tekrar anne yapmak için cesaretlendiren. O acılar unutulmasa o duygular tadılmasa kimse kolay kolay ikinci üçüncü çocuğu istemez. Annelerin hakkı gerçekten ödenmiyormuş doğurmadan anladım daha 🥹
asilbabysmother Linameyra 36+1 haftalık hamileyim bende. Ne ara buralara geldik anlamadım. Son haftalar geçmiyor. Biraz endişe var içimde. Nasıl bir bebek olacak, uyur mu, halledebilir miyim, emer mi? Güzel düşünmeye çalışıyorum sürekli ama acabalarım da çooooook 😀
Linameyra asilbabysmother aynı duyguları yaşıyoruz. Ben en çok kime benzeyecek merak ediyorum en son detaylı ultrasonda görmüştüm 🥹 emzirmeyi alt değiştirmeyi dahi bilmiyorum çevremde küçük bebeği olan kimsede pek olmadı o kadar tecrübesizlik içinde nasıl anne olucam merak ediyorum korkuda var ama biliyorum ki elimizden gelenin en iyisini onlar için yapıcaz🥰 kadın isterse her şeyi yapar
yagmur50 Linameyra hahaha bu zaten 3. gebeliğim 1 kimyasal ve 1 kalp durması var kanımda pıhtılaşma çıktı ve iğneye başladık karnımın her yeri çatlak ve mosmor 🤢 tiroit çıktı sonra gebelik şekeri çıktı arkasından gebelik kolestazı çıktı en son enfeksiyon çıktı huzursuz bacak sendromumda var inşallah kapanıştır artık 🙄
Linameyra yagmur50 kız yağmur sus sus bacım başına gelmeyen kalmamış çok geçmişler olsun. Allahım sağlıkla kimseyi sınamasın. İnşallah her şey geride kalmıştır. Zaten finale az kaldı başına yeni işler açılmadan başarabilirsin 👍🏻💕
MadameHappy34 Linameyra Tahmini 2-3 Mayıs en son ise 10 Mayıs :) tam tarih bebiş ne zaman isterse.😂😂Bu haftalar gelmesin yeter.
asilbabysmother Linameyra 3 tane kardeşim var fakat peş peşeyiz. Kuzenlerim falan da büyük. Hiç bebek tutmadım. Alt değiştirme büyük çocuklara bir iki kere. Ağlayan çocuğu hemen annesine geri verirdim 😂 bakalım bizleri neler bekliyor. Kolay doğum, kolay bebek olsunlar inşallahhhhh 🌸
Songul_33 Linameyra İnan öyle bilgiye falan ihtiyacın yok anne olunca hepsi yazılım yüklemek gibi bilgisayara otomatikman geliyor 😁😁😁😁
serenea Linameyra 36+1 iz, 36+2 de doğuyoruz inşallah 😍 biz çok sıkıntılar yaşadığımız için ve sancılarım başladığı için cuma günü buluşuyoruz ❤️
Linameyra serenea ciğer gelişimi için iğne vuruldun mu? Çok geçmişler olsun canım güzel bir buluşma olur inşallah çok heyecanlı Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Songul_33 İlk kızım sezeryan olmak zorunda kaldım 43. Haftaya kadar beklemiştim doktoru kurban bayramı dşye ortada kaldım özelde bir doktor buldum acil ameliyat dediler. Kordona dolanmış bizim kız. Bu da sezeryan olur sezeryan yerinde incelme var dedi doktor. Ssvd istedim ama olmaz zor bence kızım da az iri dedi doktorum her iki acıyı da yaşamak zor olur. Ben 20 yaşında evlendim 21 yaşında kızımı kucağıma aldım ve tek başıma bilmediğim memleketlerde kızımı büyüttüm. Eşim yanımda olmak istese de olamadı. Bu kez de 25 gün falan kalıp ben kendimi toparlayınız gidecek nasıl olacak bilmiyorum ama en azından diğer kızım 9 yaşında bana yardımcı olabilir ufak tefek. 😁😁😁
Linameyra Songul_33 o gücü kendinde bulursun buna inanıyorum. Bende ilk hamileliğim yanımda kimsem yok bilmediğim bi şehirdeyim eşim işi gereği olmayabiliyor yanımda bende ona göre kendimi hazırlıyorum. Her zaman hayat felsefem şu “ sana senden başka yardım edecek kimse yokmuş gibi yaşa” birilerine umut bağlarsak sonunda güçsüz düşebiliriz.