beyzacmvrc _aydanyldzz az almışsınız ne güzel 😊 bende 29+5 oldum 57 ile hamile kaldım 67 olmuşum 🤭 bide son haftalar da benim de 66 da baya kaldı kalmasam ne olacaktı acaba 🤭 inşallah daha fazla almayız🥲
beyzacmvrc btllsk kaç kilo ile hamile kalıp 30 a kadar kaç kilo aldınız 😊 30 dan sonra kaç aldınız kaç haftaliksiniz 😂 amma kaç dedim 🤣 aydinlatin biziii 🥲
beyzacmvrc _aydanyldzz 14-15 kiloda kalmaya razıyım inşaallah geçmem onu 😊 Karnınız çok kaşınıyor mu kaşıntıdan ölüyorum nemlendirsem bile. Kasiya kasiya yırttım artık😒
btllsk _aydanyldzz Yeme düzenim aynı değil eskisi gibi yiyemiyorum mideme baskı olduğu için sanırım ve midem çok yanıyor onunda etkisi var 🙈😀
_aydanyldzz beyzacmvrc hemde nasıl sürekli kaşınıyor 😂 engel olamıyorum bende bide bel ağrısı aldı balını gitti bende
beyzacmvrc _aydanyldzz evet bel ağrısı bende de oluyor dayanilmicak gibi değil şimdilik. Kaburgam batıyor bazen birde bel ağrısı işte arada zorluyor😊
Busel _aydanyldzz 37.haftadayim 4 kg almisim yavaşladı dogurana kadar da en fazla 1 ya da 2 alirim herhalde alirmiyim oda mechul