Yenibirii Kader5151 5 hafta da daha cok kücükler. Kilo da varsa görünmesi cok zorlasiyor. Bende de alttan bakti 5. Haftada. Keseyi görmeye gitmistim o muayene sayesinde kalp atisini bile duymustuk süpriz bir sekilde🙈
Kader5151 Yenibirii kalp atışını duymadım tekrar randevu verdi onun için ama o doktora gitmem büyük ihtimal
Canimucizem Kader5151 stres yapma canım 12.haftada oluncada ağrım oldu ağrım hep var daha çok küçükler çünkü gecicek inşallah sağlıkla tutunsunlar sonra rahatlıcaz inşallah 😍
BA9292 Kader5151 normal cok kücük oldugu icin göremez 10. Hafta sonlarındayım hala alttan bakıyor bu arada Almanya’da yaşıyorum
DnzTnr Kader5151 her bebek aynı değil insan vücududa her zaman herşeye aynı tepkiyi vermezki hormon seviyeniz vs farklıdır cinsiyet farkında bile iki hamilelik arasında binlerce fark olabiliyor
Yenibirii Kader5151 icine sinmediyse degistir zaten canim. Kendini rahat hissetmen cok öenmli doktor konusunda. Bundan önceki doktorumla aramizda bi negatiflik oluştu bende degistirmistim.