Tugba_turk46 Adetime 4 gün var dün yapmıştım hafif pembelik gördüm ama emin değildim 5 dk sonra koyulaştı ama emin olamadım https://imgyukle.com/i/Q2x66b
Ytrr Tugba_turk46 ay bende böyle öğrenmiştim hafif silik çıkmıştı sonra netleşti. Hamilesiiiiinnnnnniz
Zeyd_Mom_22 Tugba_turk46 bende de öyleydi 5 gün kala yaptım ilk önce soluk çıktı daha sonra emin olmak için akşam yaptım daha çok koyulaştı. bence bidaha deneyin hayırlısı olsun🥰🤍
Tugba_turk46 Ytrr Zeyd_Mom_22 ayy sağolun Allah razı olsun ikinci olacak Allah nasip ederse ama ilkden daha çok heyecanlandım 🥹
Zeyd_Mom_22 Tugba_turk46 yaaa Allah mutluluğunuzu bozmasın hayırlısı olsun inshaAllah🥰🥰🥹🥹 emin olmak için bir kez de deneye bilirsiniz daha rahat olmak için tercih sizin🫶🏻
Tugba_turk46 Humannrle ikinci olacak inşallah düzensiz bir şekilde 3 ay denedik ama çok aman aman üstüne düşmedik bir oğlumuz var diye zaten bende kistte varda ondanda pek olmadı bu ayda regli gününden beri denedik oldu inşşalah Allahın izniyle🤲🏻❤️
poyrazin_annesi28 Tugba_turk46 Ayy ben de bozuk sanmıştım kendiminkini inanamamistim sizin de var 🥰 Bozuk değil hayırlı olsun net çizgi