Songulzeynep Beriliko valla yok ne bulursam yiyorum desem yeri var😂😁 ama muz ceviz ve sut çok tüketiyorum
Aysunh 29+1 haftalık olduk çok şükür cinsiyet en sonunda belli oldu ortalama 3 hafta önce erkek olduğunu öğrendik. Aklıma takılan sorular var hep temizlik ayrı alışveriş ayrı kimi diyor çok birşey alma biri bilmem ne diyor zaman iyice yaklaşıyor bir telaş sarıyor insanı sizde durumlar nedir bitti mi alışveriş ve kaç kilo aldınız
Songulzeynep Aysunh bizim alışveriş bitti sayılır çok fazla almadım bende en gerekli lerden aldım ve su anda 12 kilo aldım 23 ocakta doğum tahminen bakalım Allah ne gosteriyor😊
Mrry Aysunh kış bebeği ya tulumun içine bile alt üst takım giydir diyolar bende çok almıcaö hızlı büyüyor diye ama daha bitmedi alışverişi👀
Aysunh Songulzeynep kaç kilo aldın canım sen bizleri de bilgilendirir misin maşallah Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Mrry Mgyldrmzclk 28+2 sürekli tuvaket ihtiyacım ara ara ağırlaşma hissi karında bir büyüme alınan kilolar😶☹️😟zamanda geçmiyo valla🤭
Aysunh Aysunh Mrry ebeler diyor ki siz ne giyersen bir katı fazla giydirin buna dikkatt et canım bir de çok sıcak alıştırma 😊
1850 Mgyldrmzclk 28+0 mide bulantısı yasamadım hıc şanslıyım derken. Kanamalarom oldu ara ara. Progestan iğneleri kullanıyorum. Onlarda cok agır. Zor ve stresli bir hamılelik oldu benımde. Erken dogum riski görüyor doktorum. 37i bulmak için dua edıyorum🤲
Mgyldrmzclk 1850 bende iğne progestan ilaç kullandım zor Bi süreçti Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında gelir bebeğin 🙏🏻