Birmelekbinsukurabbime Arkadaşlar merhaba günde kaç adet muz tüketimi gerekir aşırı muz yemenin zararı var mıdır
Tkckvci femme evet haklısınız bugün bende endokrin bölümünden öğrendim bunu kuru incir ve muz şeker düşmanı dedi doktor
Birmelekbinsukurabbime femme ben günde iki tane muz yiyorum acaba fazla mı yiyorum bazen 3 oluyor o da gece yatarken ve sahurda arada da sadece sabah gece ve sahurda oluyor
femme Tkckvci maalesef ki öyle. Bebeğin kilosu için aslinda çok iyi ama şekeri çıkarttığı için ben hiç yiyemiyorum
femme Birmelekbinsukurabbime günde en fazla 2 tane yenmesi gerekiyor bence. Fazlası zarar vitamini alıyor diye düşünüyorum. Ama tabu doktor değilim. Şekerim var benim tuketemiyorum
birannis_ Valla bende şeker meker yok çocukluğumdan beri en sevdiğim meyvedir haftalık rahat 5 kilo alıyoruz ama 3 günde sayemde bitiyor kimse yiyemeden 😂😂😂resmen muz canavarıyım ben ya
Birmelekbinsukurabbime birannis_ kaç haftalık hamilesiniz bir zararini gördünüz mü bu zamana kadar bende çok seviyorum bizde haftada 2 2.5 kilo alıyoruz haftası geldiği gün anca bitiyor bizde ama tek ben yiyorum
birannis_ Birmelekbinsukurabbime 18+5 haftalığız ben hiç bir zararını görmedim ben görmedim diye sizde görmezsiniz diyemem tabi bende hiç bir sıkıntı yaratmıyor çok şükür