pandoraninkutusu İki göğüsümün orta kısmında hafif aşağısında bir agrı var adeta batıyor bana böyle parmağımla bastarınca felaket ağrıyor neden bilen varmı valla ağlıcak gibi oluyorum 😞
busrabrbr pandoraninkutusu ayyy benim de oluyor hatta orda bişey varmış gibi oluyor su içiyorum geçiyor gibi oluyor yutkununca sonra yine oluyor bazen yemek yerken oramda kalıyor sanki çok zorlanıyorum , midemiz ile alakalı 😭😭
Elifnrcn pandoraninkutusu mide olabilir bende de oldu resmen taş kesilmişti midem nefesimi kesiyordu adeta çok kötü bi ağrı ben soda içtim sıcak su içip ovaladım
pandoraninkutusu Sevval0308 sizinde mi öyle vallahi elimi veremiyorum sankş darbe almış gibi ne olucak böyle aglıcak gibiym
Sevval0308 pandoraninkutusu bende 26 haftaligim ilk iki dönem o kadar kolay geçti ki bu son trimestere gireceğim zamanlar özellikle son günlerde miğde ağrısı kulunç ağrısı baş dönmesi miğde bulantısı çok garip yanı :( çok şükür diyelim de
pandoraninkutusu Sevval0308 benim derimin üzerine parmağımla basınca agrıyor ya nasıl ablatıcam size bunu