Ahmetcan Kizlar ben 14 haftalık hamileyim ve kesinlikle hıc bi şekilde ilaç alamıyorum vitamin ilaçları ve doktor üstüne üstüne iç diyo ama ben içince midem bulaniyo kusuyorum ve içeriğin gün kesinlikle kafamı kaldıramıyorum çok kötü oluyorum sizce n3 yapcam yardim edin 😭😭😭😭
Msalbyrk Ahmetcan bnde icemyordum 6. ayima grdm anca aldm demir ilaci mecburdum ama bi sknti da yasamadm cok şükür
dilannnyilmazz Ahmetcan canim bence gece yatmadan once ic sabaha bisey kalmiyor benimde mide bulantisi olayim vardi ama gece yatmadan once icmeye basladim sıkıntım kalmadi bide oyle dene bence
Dml_bgrc Ahmetcan benimde Demir ilacım var aç karnına içip iki saat bişey yememem gerekiyor bende sabah 5.30 a altm kıruyorm uyku arasında içip vuruyorum kafayı yatıyorum valla yoksa koca koca kapsül içemem bende
Ahmetcan Msalbyrk ama ben bekarkende içemiyordum midem hasas b3n hıc bu şekilde ilaç kullanmıyorum ağrı kesici bile icemem bekarken hasta oldugumda serun vuruyolardi
Ahmetcan dilannnyilmazz midem çok hasas canm bak şuan bi tabak çorba içmişim için gidiyo kusamıyorum ekşiyi mid3mm
Msalbyrk Ahmetcan bnde oncden hc ilac kullanmazdm ilacdan oldu btti nfret ederdim. Ama mecbur takviye gerekyo Dene zorla🤷♀️
Sevdali Gerçekten hiç hap yutamayan ben şimdi kendimi zorlaya zorlaya 3gündür içiyorum kahvaltının hemen sonrası içiyorum midemi bulandırmıyor ama çok susatıyor beni birinide yatarken içiyorum. İçilmeyince olanları duyunca kendimi zorladım sende ufak ufak bebişinin iyiliği için iç
dilannnyilmazz Ahmetcan ayni seyleri bende yasadim canm allh yardimcin olsun migdem eksidigi zamn tuzlu ayran iciyodum yada sade soda bana iyi geliyodu tabi sana iyi gelir mi bilemiyoru.
Ahmetcan dilannnyilmazz ben yoğurt yemiyorum yumurta yemiyorum hele ki o ayran midemi alt üst ediyo kırmızı et mantar bunları yemiyorum ve herkes bana diyo ki senden 1 kilo çocuk çıksa ona bilr dua ederiz diyolar 😭😭😭😭😭
Ahmetcan dilannnyilmazz ben adam akılı hıc bis3y yemiyorum yemekle aram yok b3n 45 kiloyla hamile kaldım şuan 49 kıloyum ama çokta laf yiyorum yemek yemiyorum die
ZehraBaysalDemir Bende icemiyorum hap baslarda denedim olmadi ictigimde klozetin onunden kalkamiyodum artik sonunda kan geliyodu agzimdan kusmaktan bogazlarim tahris olmus biraktim bende doktorumda bikti artik sadece demir ilaci kullaniyorum onud hapini icemedim suruba cevirtirdi doktorum sadece onu iciyorum vitamin ilaci filan kullanmiyorum suana kadarda bir sorunla karsilasmadim ceviz badem pekmez yiyip iciyorum meyve bol yiyorum takviye yapiyorum kendimce oldugu kadar
Ahmetcan ZehraBaysalDemir ayn3n ben de pekmez siyah uzum ceviz fındık ve k3ci boyunuz çok on3mliymis bizim ail3 doktoru bunları ye ded meyve de yiyoruz ama sanki yetmiyo gibi his ediyorun😏😏
ZehraBaysalDemir Ahmetcan ben icemiyorum sonucta bilerek yaptigim bir sey degil inslalah birsey olmaz
Ahmetcan dilannnyilmazz hamilelikle alakası yok hamile olmadan öncede oyledim😏😏😏 sanmıyorum geçeceğini