Prensannesiiiiiii Sedagnlgl sanırım nişandan bahsediyorsun eve doğumdan bir gece önce Nişanim geldi ertesi güne kadar devam etti öğlen saatlerinde sancılarım başladı gece 11 buçukta doğum yaptım
Sedagnlgl Prensannesiiiiiii benım nişanım 37de geldı açık kırmızı çok hafif bir akıntı ile ard arda tuvalete gıtmemle fark ettim bır hafta sonra o yoğun akıntılar gelmeye başladı ara ara
Esra_57 Sedagnlgl devlet takipliyim bana da suni verecekti dün ama istemedim kendi sancımı bekliyim dedim tamam o zaman cuma gel dedi sen cumaya kadar doğururaun dedi daha gelen giden yok bakalım bide ben 32 +4 den beri 4 cm ile bekliyorum
Tgvhujn Esra_57 devlette açılmana bakıyorlar mı bende devlette takipliyim ama 32de gittim hiç böyle bir şey demediler kendimiz mi istiyoruz bakması için gidip baktırmalı mıyım açılmama
Yagmurcmn Sedagnlgl ben bugün muayne olduktan sonra ilk kez pembe geldi akıntım 2 kere 1 tanesi çizgi şeklinde 2. Baya pespembeydi kesildi ağrımda vardı oda kesildi ama
babymom_8 Yagmurcmn bende sanki korse giymişim gibi kasık bölgem sıkı ve sert oluyor o bebek toplanması mı demek
Yagmurcmn babymom_8 benim öyle değil canım bildiğin bebek bir yerde toplanıyor onu dışarıdan bakınca bile aşırı belli oluyo kasılıp kalıyorum sonra adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Sedagnlgl babymom_8 60 olarak gördü 40 olarak gördü 45 olarak gordu o şekilde seyretti ama nstde öyle çıktı bır onceki konrtolde 4 kere 100ler görduk duzensız dedılee
babymom_8 Sedagnlgl benimde öyle geldi ama anlayamadım doktor anlar mı canım gelip gelmediğini muayenede
Ezgikrkl Yagmurcmn Bende 38inci haftadayım 2 cm açıklığım var aynı siz gibi bazen sancım çok oluyor özellikle geceleri doktor 5 cm açıklık olmadan yatıramam diyor önemli olan sancı değil açıklık dedi
Yagmurcmn Ezgikrkl sürekli gitmek zorunda kalıyorum sürekli bakıyorlar ama benimki gelmeye niyetli değil hep gece kuduruyo parol içmeden uyuyamıyorum bazen 😂
babymom_8 Sedagnlgl bilmiyorum işte canım akıntı da olabilir onun için doktor anlar mı diye sorayım dedim
Esra_57 Tgvhujn yok canım bende sancı gördüğü için baktı açılmaya erken doğum riski diye başka hastaneye sevk etti ciğer geliştirici ve doğum geçiktirici falan vurdular şimdi 38 olduk daha gelmedi bıdık bekliyoruz
Esra_57 Tgvhujn 37 den sonra bakıyorlar diye biliyorum ama emin değilim benim sancım var diye erken baktılar
Aryast Esra_57 peki 38e gelene kadar bir ilaç vs kullandınız mı? Sancılarınız nasıl durdu? 🥺 Ben de 33′teyim de nstde var olan sancılarım var diken üstündeyim