Kpinart Ervaduru bende geldim desteğe 😊 aynı şekilde 32 yaşındayım 4.5 yaşında kızım var 34+3 haftalık hamileyim
Zeyzey055 32 yaşındayım 21 aylik oğlum var 14 haftalik da gebeyim 🤭🌸minik mucizeme supriz kardeş geliyor inşallah nasipse rabbim kimseye aratmasın isteyen herkeze versin sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla inşallah
cherry_blossom Yazgul02 kaç yaşında evlendiniz :) bu soruyu ben sorayım dedim :) cevaplamak zorunda değilsiniz ✌️
Ikioglusannesi 23 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var 1 düşük yaptim geçen yıl şimdi yine hamileyim 33+0 haftalık
35_tecrube @Ervaduru en yasliniz benim 4 gün sonra 36 olacağım 3 gebeliğim 12 yıl sonra sürpriz oldu meleğim
ilkmommylikheyecani 24 yaşındayım ilk hamileliğim 9. Haftadayız 25te kucağıma alacağım Allahın izni ile ❤️
Togcee happymoomyy Temmuz da 30 olacağım 7haftalık gebeyim 7yıllık evliyim ilk bebem olacak. Sudan çıkmış balık gibiyim adfdfghjjk
birgaripana_ happymoomyy 26 buçukk 🙃 3. Gebeliğim 1.kızım doğumdan sonra kaybettim 2. Oğlum 5 yaşında 3. 12 haftalık 🥰 sen ?
Emined happymoomyy 28 yaşındayım 2. Gebeliğim 4 yaşında bir kızım var 24+3 ikinci kızımı bekliyorum 🥰