25 yaşındayım ilk gebeliğim 💞
Yaşlarınız👋🏻
28 yaşindayım 7 yaşinda oglum var 6 aylik hamileyim (erkek) 🥰🥰
happymoomyy yaşım 24, ilk gebeliğim 7+4🥹💕
27 yaşındayım ilk gebeliğim 😍
19 yaşındayım 3. Gebeliğim iki düşügüm oldu
happymoomyy 24 yasindaym ilk gebeligim canm bu arada neden sende belirtmemissn😄☺️
happymoomyy 29 yaşındayım 4. Gebeliğim 3 ünü kaybettim şuan 13+3 üz Allahın izniyle 🤲
32 yaşındaym 3 bebeğime hamıleym 🙏
happymoomyy 23 yaşındayım 1. Gebeliğim 🥰
23 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var 1 düşük yaptim geçen yıl şimdi yine hamileyim 33+0 haftalık
@Ervaduru en yasliniz benim 4 gün sonra 36 olacağım 3 gebeliğim 12 yıl sonra sürpriz oldu meleğim
happymoomyy 29 yaşındayım. 10 yaşında bir kızım var ve ikinci gebeliğim 30+4
happymoomyy 28 yaşındayım👋🏻 2. gebeliğim daha önce bi kaybım var
- Düzenlendi
24 yaşındayım ilk hamileliğim 9. Haftadayız 25te kucağıma alacağım Allahın izni ile ❤️
happymoomyy Temmuz da 30 olacağım 7haftalık gebeyim 7yıllık evliyim ilk bebem olacak. Sudan çıkmış balık gibiyim adfdfghjjk
happymoomyy 26 buçukk 🙃 3. Gebeliğim 1.kızım doğumdan sonra kaybettim 2. Oğlum 5 yaşında 3. 12 haftalık 🥰 sen ?
happymoomyy 28 yaşındayım 2. Gebeliğim 4 yaşında bir kızım var 24+3 ikinci kızımı bekliyorum 🥰
happymoomyy 23 yaşındayım 2 gebeliğim ikiside erkek bı daha Rabb’im nasıl ederse 30 yaşımda cocouk istiyorum eşimde kızı bulana kadar devam diyor 😅😅 eşimin tarafi aşırı kız düşkünü
birgaripana_ 20 yaşındayım ilk gebeliğim👼🏻
happymoomyy 24 yaşındayım 1 kızım var 23 aylık şuan 19+3 oğluşum olacak nasipse :) Rabbım isteyen herkese yaşatsın