Dilan_ylmz 4+6 iken ve tam 1752 5+1 yani bugün 4342 oldu dış gebelik yaşadım 5 ay önce bir daha aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ama dış gebelik yaşadığım değerler gibi değil bu değerlerim ama aranızda böyle yaşayan var mı
gzdegk Dilan_ylmz Sonucun gayet güzel yükselmiş dış gebelik gibi durmuyor stres yapma doktora gidebilirsin kesen gözükür zaten dış gebelik değilse hayırlı olsun 🙂
fizikcianne Dilan_ylmz canım 2 günde 2 katı artmış dış gebelik değil bu değerde keseyi görürsün gitsene doktoruna. Bende 3 ay önce dış gebelik geçirmiştim suan hamileyim saglıklı ilerliyor şükür. İyi düşün iyi olsun. Bu arada dış gebeliğin nasıl sonlanmıştı iğne mi kürtaj mi
Jaleisik Canim beta sonucuna göre bunu anlayamazsın çünkü,eğer kimyasal olsydi evet düşüşten anlarsın ama dis gebelikte aynı nornal hamilelik gibi beta artiyo belirti oluyo ama kese rahim dışına yerlesiyo insllah öyle bişey yoktur neden suphelendin
Dilan_ylmz Jaleisik Cuma günü doktora gidicem değerim yükselsin diye bekledim O gün anliyabilecegim ama inşallah yoktur oyle bişey
Dilan_ylmz Jaleisik aslında şüphe edicek hiç bişeyim yok şükür ama insanın içinde bı defa yaşadığın için tedirginlik oluyo
Jaleisik Dilan_ylmz inşallah yoktur canim insan korkuyo ama dua etmekten başka yolumuz yok alanda verende Allah
Dilan_ylmz Aysel_krdg 4+3 de ilk verdim beta 37 sonra 2 günde bi verdim 76 oldu 168 oldu ve 4 gün verme demişti doktor 4 günün sonunda 198 oldu 4 günde hiç artmamış sonra 2 gün sonra 220 oldu yine yükselmedi yani hiç gözükmedi hiç bişey kahverengi lekelerim vardı sürekli ve kasigim ağrıyodu sürekli
gzdegk Aysel_krdg Dış gebelikte kanser için kullanılan metotraxat grubu bir ilaçla düşük olması sağlanıyor ama bu ilacı kullandıktan sonra 6 ay gebe kalamıyorsun ya da ameliyatla dış gebelik oldupu yerden temizleniyor tabi kü ameliyatında dış gebeliğin durumuna göre komplikasyonları var .
Dilan_ylmz fizikcianne Hem iğne hem kürtaj yapıldı kürtaj rahim içini temizlendi rahim duvarı da kalınlaşmasti iğne de sağ over komsulugunda olunca orayı kurutmak için iğne yapıldı canım
Aysel_krdg gzdegk sonra gebelik oluştu mu sizin ki ne kadar sürede oluştu oluştuysa galiba bende dış gebelik geçiriyorum yarın netleşir korkuyorum 😔
Aysel_krdg gzdegk benim değerlerim de 17 32 60 107 bu şekilde ilerliyor yarın ki kana göre netleşecek artış nasıl sizce
Dilan_ylmz Aysel_krdg Ben 12 gün hastanede yattım sağ over komsulugunda oluşmuş tüpün içine girmemiş şükür ameliyat olmadım ama metotrax diye iğne yaptılar kanser tedavisinde kullanılıyormuş sonra o iğneyi yaptılar 4 gün kan almadılar yine hastanede yatiyodum buarada sonra 4 günün sonunda aldılar yükselmişti değerim yine doktor 4 ve 7nci gün önemli demişti 7nci gün düşüş olursa bir doz daha yapmayız ilaç dan demişti sonra 7nci gün düşmüştü ama hepsi değil 1250den 900e düşmüştü