Zeynepayse İyi akşamlar, ben 8 hastalıkken prilam dr kullanmaya başlamıştım 15. Haftadayım bırakmayı denemek istiyorum bırakmaya çalıştığınız zaman kolay oldu mu? Ve siz kaçıncı haftada bıraktınız
1prensannesiiiii Zeynepayse ben 37 deyim hala kullanmadan duramıyorum canım en son 22 lerde birakim dedim olmadı,ama ikiden bire düşürdüm sende bırakıcaksan öyle yap iki kullaniyorsan bire düşür öyle bırak birden bıraktığında kötü olmasin
hayatisigi Zeynepayse 5. aya anca bıraktım sanırım. Daha erken aylarda hapım bitmişti. İki gün dayandım. 3. Gün kusmaktan mahvoldum. Kullanmaya devam ettim. Bırakmam da kolay olmadı mide bulantısı hissettim
Sumyduman Zeynepayse 15 te denedim olmadı 16 da denedim olmadı 17 de oldu 😊 ben başından beri 1 tane kullandım çok zorlandığım zamanlarda 2 aldım. mide bulantısı çekmiyorum pek fazla ama tansiyon düşüklüğü olmaya başladı çok halsizim prilamın etkisi var mı bilmiyorum. Onu kullandığımda böyle anlık tansiyonum düşmezdi. Bugün 18 haftalığoz.
Zeynepayse 1prensannesiiiii 12. Haftada 1 e düşürmüştüm bu gecede komple bırakmayı denedim ama kötü oldum galiba günde bir devam edeceğim 😬
Allahkahretmesin1 Zeynepayse 20. Haftada bıraktım daha öncesinde denedim ama kusma bulantı olduğu gibi devam ediyordu o yüzden bırakamamıştım
Beyzayasar43 Zeynepayse 8 haftalıkken basladim 14 haftada bıraktım bir gün içmedim kendimi denedim zorluk cektim ama sabrettim iki gün üç gün derken kullanmıyorum canım iyi oldu şükür çünkü şu an kullandığım üç farkli ilaç var onuda almak istemedim
Avril İkinci trimester da bitiyor bu çile diyordu herkes ama yorumlara bakınca boşuna ümitlenmeyeyim 😭 hayattan soğudum bulantı yüzünden bittim tükendim nasıl normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz ben yataktan kalkamıyorum Prilam da fayda etmiyor
Ao526- Zeynepayse Valla ben 17. Haftamda bırakmayı denedim. Mide bulantım ilk haftalarda gibi oldu kusma oldu yerden yere vurdu beni 🥲 Doktorumla iletişime geçip tekrardan başladım. 20+3 üz Şuan hayat kalitemi sağlıyor resmen 🎉 Doktorumda bir zararı olmadığını doğuma kadar kullanabileceğimi söyledi 🙏🏻
Mlke987 Ao526- merhaba nasıl düzende kullanıyorsunuz prilamı ? Ben sadece midem bulanınca içiyorum ama geçmiyor siz günde kaç kere içiyorsunuz
sevcanbyhtn Zeynepayse ben 1 hafta kadar kullandim cunku hicbir ise yaramadi bende malesef sadece soguk sut icince midem rahat ediyodu suan 17. Haftadayim bulantilarim baya hafifledi cok agir kokular olursa tiksiniyorum o kadar gecmis olsun cnm 💕
Bebegiiimmmm Zeynepayse 17+2 deyim ilacım bitti artık da iyiyim diye bıraktım ama ölüyodum koşa koşa gidip ilacı aldım kendini dene bi gün ona göre bırak ama benim gibi olma bırakıyorsan yedekte ilacın dursun ne olur ne olmaz
Ao526- Mlke987 Ben her gece uyumadan önce alıyorum. Ertesi gün akşama kadar bulantısız ve dinç geçiriyorum 🙏🏻
Ao526- Mlke987 İnşallah 🙏🏻 Birde aynı saat ve düzenli kullanmaya özen gösterin, doktorum böyle söylemişti