Serap06 Merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım ben tedaviyle hamile kaldım en son adet 13 eylül bebeğim normel de 8 haftalik ama ultrosyon 6 haftalik çıkıyor geçen hafta kendi tedavi olduğum hastanede de 6 haftalik cikmisti bebeğim şükürler olsun ki iyi sadece kafam karıştı bu bir sorun olurmu
Altnyllr Serap06 youtube.da kağan kocatepe diye bi doktor var o bir videosunda 2 hafta geri ya da ileri olması sorun değil diyordu sen de bir dinle istersen
BusraBaturu Serap06 benim de2 hafta çıkıyordu ama geç döllenme olduğu için sonra o açığı kapattı şimdi 36+5 olduk doktorum açığı kapatmasa bile sorun olmayacağını söylemişti 😊
Herseeyinasli Merhaba, benim de normalde bir hafta gerideydi ama zamanla normal haftasına hatta normal gününden bir iki gün ileriye bile gitti.:) doktorun sorun yok dediyse takma kafana ilk başlarda normal bir süreç:)
Serap06 Teşekkür ederim hepinize benim tup bebek tedavisi ile oldu çok zor oyuzden korkum birde geçen hafta kanama m oldu düşük riski var dedi ler hepsi üst üstte gelince sters oldum
iskenderileyda8695 Selam canım bende şimdi 12 haftalığım. Regl günüme göre bebek ultrasonda daha küçüktü gelişimi geriden dedi. Ama şimdi gelişimi gayet iyi bir sıkıntı Yok gelişimi 12 haftalığa yetişti. İlk haftalarda olabiliyor öyle şeyler. Sıkma canını
Serap06 Selam kizlar bugün doktara gittim 8+4 olması gerekirken 6+6 haftalik çıktı tup bebeği yapan doktor birde öyle acımasız bugün sağlıksız gebelik dedi kafam çok karışık zaten kanama olmuştu düşük riski var di o geçiyor gibi kanama m allahım a şükürler olsun ben ne yapmaliyim