Zehross03 Mavisim099 nee 5. Ayda sıkmayamı basladı ben 2 bucuk aylıktan sonra giyemedim hiçbirini kilo almamama rağmen aşırı sıktılar hep eşofmanla geziyorum şimdi lcw den hamile taytı aldım bitanede pantolon alırım yaza elbise falan yeter 🌼
Mavisim099 Zehross03 iç karnım genişti demekki 😊 tayt rahatmış ya lcwaikinin s bedeni bile çuval gibi ya bugün gördüm 🤣🤣 en iyisi yine tayt elbise bi sekilde agustosa kadar idare ederim inşallah sizin doğum ne zaman
Zehross03 Minikbiriii yaa bunların üstüne uzun bişey giymek lazım değilmi ama görünürse çok komik korse gibi 🤣
Zehross03 Senayl34 off öyle değil ben normalde m l giyiyorum xl aldım doğuma kadar giyiyim diye içinde yüzüyorum şimdide ne alacağımı şaşırdım 🤣
Mavisim099 Havvaca hamile pantolonlari çuval gibi ya 😅 l beden m beden bi şekilde bakacağız artık saolasin canım
Annesininportakali53 Mavisim099 LC Waikiki den aldım bir kere kullandım birdaha hiç giymedim öylece duruyor ben hep etek elbise gezdim valla yada likralı rahat pantolon
Mavisim099 Annesininportakali53 evet çoğu kişi memnun ama bende begenmedim acikcasi cok sqol canım en iyisi elbise etek tayt oversize gömlekler😊
Zehross03 Mavisim099 onu hiç sorma zaten bi kız dedi doktor sonra kesin erkek dedi bakalım bidahakine dicek çatlıycam
Bus1-ra Kızlar bildiğiniz büyük beden tulum bulabileceğim yer var mı ? Büyük beden diyorum çünkü kapalıyım daha rahat ederim diye