Canankara1992 Kızlar 7 haftalık gebeyim oksapar 0.4 kullanıyorum ama anksiyetem tutuyor ya acil bir ameliyat olursa kürtaj olcak olursa acil birşey olursa Allah korusun nasıl müdahale edilcek diye kan durmaz birşey olur diye korkuyorum
Gumus25 Canankara1992 kötü şeyler düşünme canim içini ferahlatıcı şeyler düşünmeye çalış. Mesela ben serklaj oldum Bi gün önce oksapar da kullandım 12 saat sonra operasyon oldu, işlemden sonra kanamam oldu ama durdu aynı gün.
turkuaz_ Canankara1992 merak etme benim akrabamda kullanıyordu acil ameliyata aldılar hiçbişeyde olmadı
Meri11 Canankara1992 öyle şeyler olacak olsa bıraktırıyorlar iğneyi ona göre ayarlıyorlar hiç bunları düşünme kötüyü çağırma niye kürtaj olasın niye ameliyat olasın bismillah çıkarma öyle şeyler
1998-1993 Bende kullanıyorum canım hamileliğin başından beri riskli değildi ama her ihtimale karşı bir kaybım var diye verdik suan 20 haftalığım bende sezeryan olursa kandan dolayı nasıl olucak bilmiyorum kansızlığım da var zaten
Meri11 1998-1993 canım bende kullanıyorum doktorum dedi ki sancının olduğunu farkettiğin an o gün vurma ve nst çektir kontrole gel sorun yoksa vurmaya devam edersin zaten sezeryana alcaksakta o gün varmadığın için sıkıntı olmaz dedi. Kötü düşünmeyin
Nr_avc3 Canankara1992 ya kıyamam sana bende 7 haftalık hamileyim oksapar 4000 Lik kullanıyorum aynı zamanda anksiyetem var senin düşündüklerini bende düşündüm ama sonra geri youtubdan doktor Kağan kocatepeyi dinledim rahatladım hiiiiç aklına bile getirme böyle şeyleri kötüyü çağırma derler büyükler kelimelerin enerjisine inanıyorum her zaman iyiyi düşün ❤️🤲🥰
AnnesiyimM53 Canankara1992 korkma ben 35 haftalık doğum yaptım kan sulandırıcı kullanıyordum bana varis çorabı giydirdiler söyledim ameliyata giderken kan sulandırıcı kullandığımı bir sorun olmaz dedi hemşire birşey olursa mutlaka bilgi ver