Kkkkkkkkkmmmmmmm Selam. Yüzüğü altın zincire baglayıp karnjn üstüne tutunca ileri geri gidiyorsa erkek yuvarlaksa kız deniyor. Tutan var mı acaba
Kkkkkkkkkmmmmmmm Poncikpanda Erva_1 evet avuç içi olayını ben de ettafımdaki tüm ailemde denedim hepsi tuttu
Eluf Poncikpanda benim içime hep erkek doğdu halende oyle erkek hissediyorum ama tatlı kizim geliyor 😅😆😆14 haftalkken özele gittk kiz dedi ve 16. 18.21 haftaya kadar sordum doktorlar hep kiz dediler 21 den sonra daha sormadm 😆😁
Erva_1 O falı karnın üzerinde değil eline yapılanı biliyorum böyle bütün parmakların etrafında gezdirip avuç içinde bekletiliyor ve cocugu olan kişilerde hiç sasmadı denedim 😀
Serena Kkkkkkkkkmmmmmmm bızde yuzugu altın zıncıre koyup once üç kez yuzugu parmaga gecırıp sonra el eftafında uc çkez döndürüp elın ustunde bırakıyoruz yuvarlak cıserse kız ileri geri gelirse erkek Sonra telrardan aynı islemleri yapıyoruz takı yuzuk el ustunde duranakadar deneyın daha bekarken yapıyordum ikierkek iki kız cocuk gosterıyor ve hep aynı sonuc suan bir oglum var ikinci ogluma gebeyım