meryy2615 Sariilayda16 ne biliyim, yine de umitlenmiyorum O kadar yoruldum ki kuzum. Allah’tan ümit kesilmez ama.. kulu çok yorgun
meryy2615 Gul12345 regl günüme 5 gün var ama şöyle soyleyim ben tedavi görüyorum, yumurtlamam çok erken oldu öyle soyliyim ovulasyon başıydı
meryy2615 Sariilayda16 iğne vurundum ben etkisi geçti ama, test koyu çıkıyor hala inanamıyorum. Yoktur diyorum 🥺
Zuhrezuhre meryy2615 benim de bugün iğnenin vurulduğu günü saymazsak 13 sayarsak 14. Günüm regliye 3 gün var beta 2,93 çıktı belki yükselir bekleyeceğim seninkini de çok merak ettim testlerin çok koyu cunku ☺️
meryy2615 Sariilayda16 geçmedi kuzum, 5 gün var tedavi görüyordum ben. Yumurtlamam çok erken oldu. Ovulasyon başıydı
Sariilayda16 meryy2615 ayy hafî inş vardır canım rabbim bu mübarek günlerde içinden geçenleri kabul etsin sağlıkla inşallahh
Seyma3534 meryy2615 eğer sağlık ocağında giriş numaranız duruyorsa hangi ildeyseniz halk sağlığı tahlil sonucundan bakabilirsini.
meryy2615 Seyma3534 yok ki işte olsa oda aklıma geldi doktor bilgisayardan birşey yaptı kan verebilirsin dedi, orda adım düştü 😒
Seyma3534 meryy2615 yani il halk sağlığına bi bakın olmadı sonuçlar belki sadece t.c. numarası ile bakılır
Birfzt Bulunduğunuz ilçede en yakin devlet hastanesinin sitesine bakin laboratuvar sonucu olarak. Bende sonucumu oyle görmüştüm e nabiza daha gec düşüyor cikmis olsa bile