hayalperest2310 sabahına kadar sadece açılmam bir buçuk cm di gece boyunca sırt üstü şekilde nst ye bağlandım hem sancının agrısıyla hem cihaza baglı olmak beni öldürdü resmen yalvarıyorum kalkıp yürüyeyim plates yapayım diye izin vermiyorlar hafifletiyordu agrımı neyse doktor ekibi sabah değişti ben kafayı yiyecektim yalvarıyorum sezeryana alın ilerlemiyor diye ama nafile nst ye bağlamayın bari dedim doktorum kalk dedi istediğini yap dedi ben hem sguat hem plates hem yürüyüş yapıyorum agrılarımı en sona vermişler duvarları yumrukluyorum dilim damağım tüm enerjim tükenmişti koridorda arada annemle eşimi görmeye gidiyorum eşime dayanamadığımı özel ayarla burdan imza alıp cıkacz dedim bir baktım muayene için beni çağırdılar 4 te en son sabah 8 de bakmıştılar bende eşime eğer açılmam yine yoksa çıkacağımı söyleyip muayene gittim doktor baktı 7 cm dedi nasıl sevindim bana kalk plates topuna devam dedi tabi 7 cm i duyunca biran önce doğurmak için hiç durmadım agrım çoğaldıkça plates topunda hafif hafif sektim agrı hafifleyince üstünde daireler çizdim yarım saat geçmedi 9 cm deyip beni doğuma aldılar orda da ıkınmayı iyi yaptığım için sadece üç ıkınmada bebeğimin sesini duydum tüm agrılarım sızılarım hepsi geçti teni tenimde o kadar ağladım
Bu sahnenin aynısını yaşadım yalvar yakar nst cikariyrolardi sancıyı yatakta karşılamak. Çoook zordu
Allah sağlıklı Ömuler nasip etsn evladına 💜 geçmiş olsun sanada