zeynepnilda12 Kızlar her güneş kremi hamilelikte kullanılmıyormuş duyduğum kadarıyla sizin kullandığınız doktorunuza danıştığınız güneş kremleriniz var mı varsa ismini yazabilir misiniz 🌹
Pnr_KMRC1 zeynepnilda12 soltis kullanıyorum cnm çok iyi bir güneş kremi şiddetle tavsiye ederim tertemiz içerikli mineral filitreli 🌸
3babymom zeynepnilda12 ben dr sordum canım Nivea için resmini falan da attım bı sakıncası yok dedi kullandım sıkıntı olmadı benim kullandığım mavi sisede turuncu kapaklı deniz için gubes kremiydi Tatile gitmiştim orda da kullandım sürekli tavsiye ederm
minnieme zeynepnilda12 solante pregna ya da meladay suncare önerdi. Solante pregma zaten direk hamileler için. Yüz için özellikle meladay dedi. Mustela da kullanabilirsin bebekler bile kullanabildiğinde hamilelikte de sakıncası olmaz. Bir de bioderma.
Serendipity16 Soltis güneş kremini baya önerdiler mineral filtreli bi güneş kremi onu almayı düşünüyorum
Pnr_KMRC1 zeynepnilda12 asla beyazlık bırakmıyor yapısı ince bir krem hızlı emiliyor cilt ile bütünleşiyor parlaklıkta bırakmıyor en önemliside gözleri yakmıyor güneş kremlerinden bu yüzden soğumuştum hamilelik sonrasıda devam ederim soltise🌸
3babymom zeynepnilda12 yoo hayır ciltte beyazlık da bırakmıyor yağlı parlak görünüm veriyor hiç zararı da yok Yüksek faktorlu ben çok memnunum yıllardır kullaniyodm zaten hamileyken de gösterdim doktora kullan zararsiz dedi Çok sevindim 😂