Beyzasrkya22 Arkadaşlar çok korkuyorum benim yaşadığımı yaşayan varsa yazabilirim kanamam oldu hastaneye gittim düşük riski dedi ama kanamam çok fazla gelmiyor az az oluyor yaşayan varmı
Hilalyazbos53 Beyzasrkya22 Hiç korkma Rabbim ömür verdiyse hiçbir şey olmuyor. Benımde çok kanamam oldu 11. Haftada hatta düşük yapıyorsun dedi doktor sonra ultrason da bakınca kese etrafında kanama var bıdaha kanama olursa kürtaj olabilirsin bile dedi. Şuan 18. Haftadan gidiyoruz doktorların her dediği olmuyor Rabbim in dediği oluyor. Doktorun progestan vermiştir illaki onu güzelce kullan ve bir süre sürekli yat sadece lavabo ıcın kalk ben öyle yapmıştım
Sahdormommy Beyzasrkya22 7+3 ün Özele gittim bebeği gördü kalbi duyduğunu doyledi alttan muayene ile tabii lekem var dedim önemli bir şey değil dedi ve lekelenmem devam etti geçen hafta perşembe gitmiştim doktora bu zamana kadar devam etti içim rahat etmedi burada devlete gittim kadının süt iznine ayrılıyorum bakamam dedi çıktı gitti beni acile yönlendirdi acilde sadece kan aldılar kan değerlerim normal değil sadece hcg Bayağı düşük çıktı 24 Mart’ta 12000 civarı iken bugün 5000 di Ve ona bile bir şey demediler çünkü tez çıkmadan eve yolladılar o kadar korkuyorum ki sonra memleketteki ebe ile görüştüm oda düşük başlangıcı olduğunu söyledi pro gösteren almamı söyledi içmemi söyledi yarın da ultrasonda baktı bebek sağlıklımı diye de çok korkuyorum
Beyzasrkya22 Zeynepozcan birtane ilaç verdi onu kullanıyorum progestan demiş herkes ama ondan vermedi
Beyzasrkya22 Hilalyazbos53 benim doktorum bana progestan vermedi başka bir ilaç verdi onu kullanıyorum uzanıyorum sürekli bende çok şükür rabbım sana bağışlamış çocuğunu insallah benimde bi sorun olmaz geçer çok üzülüyorum 🥺
Seydusss Beyzasrkya22 Üzülme bitanem birçoğumuzun başına geliyor dinleneceksin, bol sıvı tüket ve ilaçlarını ihmal etme ben de yaşadım o haftalarda geçiyor Allah’ın izni ile moralini yüksek tutmaya çalış ❤️
bitterciko Beyzasrkya22 normalde kanama için bu verilir durdurur . Size ne verdi ? Bi de mutlaka bi doktora daha görünün ben tek doktora güvenmiyorum
Beyzasrkya22 Sahdormommy Allah’ın ıznıyle hiç birsey olmaz sürekli dinlenin insallah bu günleride atlatıcaz
HMA13 Beyzasrkya22 Korkma inşallah bişey olmaz bende kötü günler geçirdim ilk gebeliğim benim kanamam oldu regl gibi sabah 6da çok korkmuştum hayatta bir hafta gibide leke gördüm ama düşük riskim yoktu okadar çok şükür iyiyim şuan 24haftalık oldum şuan birşey yok inşallah sizde iyi olursunuz rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Beyzasrkya22 HMA13 amin insallah çok teşekkür ederim birtanem Allahım senin evladını da sana bağışlasın ınsallah ♥️♥️🙏
Esmaars Beyzasrkya22 aynı şeyi bende yaşıyorum su an . Benim de biraz kanamam oldu doktora gittik hemen iğne oldum progestan başladık kanamam durdu hemen o gün ama dusuk riski dedi yat dedi ama yalnızım ister istemez kalkıyorum mecburen o yüzden bende çok tedirginim. Her anne bebeğini sağlıcakla alsın inşallah kucagina.
Beyzasrkya22 Esmaars kıyamam ya bende öyleyim insallah kanamam geçer hala devam ediyor devam ettikçe endişe ediyorum
Burcu395 Beyzasrkya22 neden böyle oldu ağırmı kaldırdınız ters bısey mı yaptınız ani hareketle durduk yere mi geldı
Beyzasrkya22 Burcu395 durduk yere oldu ahır falan hiç kaldırmadım hiç bir sorun yaşamadım birden oldu
Safiye_Hayrunnisam6 Bendede benzer durumlar olmuştu bı süre pregestan kullandım progestanın rahim ağzı kalınlaştırma özelliği olduğu için doktor takibi ile durdurulmalı doğumda normal sancı gelmesini engelleyip suni sancıya yönlendirme faktörü varmış fikir olsun :)
Ebruzz Beyzasrkya22 Ben yaşadım 11. Haftamda . Baya adet gibi kanamm geldi . Acile gittim düşük riski var dendi . Doktorumla progesteran kullanmaya başladım . Şu an 16. Haftamdayım . Korkma dikkatli ol biraz yeterli ❤️
Beyzasrkya22 Ebruzz nekadar sürede bitti kanamanız bide ben yatıyorum ama gidip oturuyorum da iş falan hiç yapmıyorum